Δεύτερη θέση για την Αντωνίου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεύτερη θέση για την Αντωνίου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 20, 2022 - 08:40
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου συγχαίρουν την αθλήτρια του ομίλου τένις Αντωνίου Αναστασία για την δεύτερη θέση στο Kallithea Tennis Tournament 2022.

Για μια ακόμη χρονιά στο συγκεκριμένο τουρνουά η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετείχε στα μονά γυναικών, μπαίνοντας για ακόμη μια φορά στα μετάλλια των νικητών. Πιο συγκεκριμένα σε 32άρι ταμπλό αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο επιτυχημένα την Μπίνα με 2-0 σετ (40 40). Στους 16 του ταμπλό κέρδισε την Μποσδελεκίδου με 2-0 σετ (40 53) και στην 8άδα την Ορθοπούλου με 2-1 σετ (45 40 73) μπαίνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην τετράδα η Αντωνίου επικράτησε άνετα με 2-0 σετ της Σεμπέτογλου (63 61) αλλά στον τελικό ηττήθηκε από την Βλάχου με 2-0 σετ (67 26) κατακτώντας την 2η θέση του ταμπλό.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην αθλήτρια μας Αντωνίου Αναστασία για την επιτυχία της στο Kallithea Tennis Tournament 2022. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια και καλή προετοιμασία για το διασυλλογικό τουρνουά γυναικών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.