Δερμιτζάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Δερμιτζάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Φεβρουάριος 20, 2011 - 06:16

 «Δεν έχει τελειώσει τίποτα» ήταν το σύνθημα που πέρασε ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι μαζί να κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το κακό πρώτο ημίχρονο, για τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν για να προηγηθεί ο Αστέρας, αλλά και στο φινάλε να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα είναι τα παρακάτω:

 
«Ενώ ξέραμε ότι είναι ένα παιχνίδι-τελικός, δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, χωρίς αυτοσυγκέντρωση, πάθος και δύναμη, χωρίς διάθεση και δεν ξέρω αν οφείλεται στην πίεση και στο άγχος. Παρόλα αυτά είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ ο αντίπαλος μας είχε και αυτός μία φάση.
Στο δεύτερο μέρος με τη γρήγορη αλλαγή που κάναμε του Φορτούνη και στη συνέχεια του Ροτζέριο προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Κάναμε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαστία, αλλά όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει τις προϋποθέσεις.
Εκεί τελείωσε το ματς, παρόλο ότι στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά από την πίεση και μια αρνητικότητα που υπήρχε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και εφόσον πρέπει να κερδίσεις και πρέπει να βάλεις ένα γκολ, βλέπετε ότι για την ομάδα μας είναι λίγο δύσκολο.
Σίγουρα είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά συνεχίζουμε και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Επαναλαμβάνω δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει αγωνιστικές μπροστά, η διαφορά είναι συγκεκριμένη και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια όλοι μέχρι το τέλος και εύχομαι να δικαιωθούμε.
Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο γιατί παρότι ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει, με την εμφάνιση μας τον απογοητεύσαμε»

Ειδήσεις: