Δεν τα κατάφεραν στη Μιδέα οι Βρασιές

Δεν τα κατάφεραν στη Μιδέα οι Βρασιές

Νοέμβριος 24, 2010 - 19:45

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισαν οι Βρασιές εκτός έδρας από την Ενωση Μιδέας. Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα μπήκε δυναά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλου ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια και πάσα του Δημάκου, αλλά στο 24′, στην κόντρα επίθεση δέχτηκε γκολ από τον Καραγκούνη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, έχασαν στο 27′ ευκαιρία με τον Δημάκο που από το ύψος του πέναλτι σούταρε αδύναμα πάνω στον τερματοφύλακα, αλλά λίγο αργότερα ήρθε το 2-0 με κεφαλιά του Σταυριανόπουλου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, που έκανε το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στο μεγαλύτερό του διάστημα, χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και με τους παίκτες των Βρασιών να μοιάζουν μπλοκαρισμένοι στην επίθεση, μη μπορώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα και να ξαναμπούν στο ματς. Mε λίγα λόγια μπορούμε να πούμε πως έγινε ένα ματς ισορροπημένο, στο μεγαλύτερο διάστημά του, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη του αντιπάλου τους και να πετυχαίνουν δύο τέρματα, σε αντίθεση με τις Βρασιές που στις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν κάτι αντίστοιχο.
ΜΙΔΕΑ: Καπαχανάκης, Ταλιαμούτσος (55′ Αγγελόπουλος), Μούρας, Μπόμπος, Φίλης, Καραμάνος (46′ Μαρίνης), Σταυριανόπουλος, Ατζαμίδης (75′ Γκολέμης), Τριμπόνιας, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης.
ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος, Καλατζής, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αδάμης Ι (77′ Αλεξίου), Αδάμης Δ, Παπαδόπουλος (26′ Κορολόγος) Π, Δημάκος, Αραχωβίτης (68′ Δημάκης).

Πηγή: www.contraepithesi.gr

Ειδήσεις: