Δεκαπέντε ημέρες χωρίς τηλέφωνο στη Δόριζα

Δεκαπέντε ημέρες χωρίς τηλέφωνο στη Δόριζα

Ιανουάριος 28, 2019 - 11:10
0 σχόλια

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ είναι το χωριό Δόριζα από τις 12 Ιανουαρίου μετά την έντονη χιονόπτωση και την κακοκαιρία.

Όπωα αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από την ομάδα "Σώστε το Μεγαβούνι", οι κάτοικοι έχουν επικοινωνήσει πολλές φορές με την αρμόδια εταιρία αλλά ακόμη δεν έχει επισκευαστεί η βλάβη.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

"ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, η Δόριζα και προφανώς και άλλα χωριά, βρίσκονται χωρίς σταθερό τηλέφωνο και παροχή ίντερνετ εξαιτίας της τότε ξαφνικής χιονόπτωσης που έπεσε.
Οπως είναι γνωστό, πλέον, στην περιοχή, οταν χιονίζει ή βρέχει δυνατά, σπάνε τα εναέρια καλώδια!

Εχουν περάσει 16 ημέρες από τότε και η Τεχνική Υπηρεσία της Cosmote στην Τρίπολη, ΔΕΝ γνωρίζει ΠΟΤΕ θα επισκευαστει΄η βλάβη. Στα αλλεπάλληλα τηλέφωνα των κατοίκων απαντά ότι δεν ξέρει πότε θα έρθει ο εργολάβος που έχει ( ;) αναλάβει την επισκευή των εναέριων καλωδίων και των άλλων ζημιών από τη χιονόπτωση στην Αρκαδία.
Η ίδια υπηρεσία, άλλοτε λέει στους διαμαρτυρόμενους που τηλεφωνούν, ότι τελείωσαν τα αποθέματα καλωδίων και αναμένουν τις προμήθειες, από αλλού διαρρέει ότι δεν υπάρχει εργολάβος και από την κεντρική υπηρεσία (11888) παρέχονται αφειδώς GB για δωρεάν ιντερνετ στο κινητό καθώς και δωρεάν τηλέφωνα προς πάσα κατεύθυνση."

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.