Δανεικός για 1,5 χρόνο στον Αστέρα ο Χουλιάν Παλάσιος

Δανεικός για 1,5 χρόνο στον Αστέρα ο Χουλιάν Παλάσιος

Ιανουάριος 26, 2024 - 11:36
0 σχόλια

Η μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Αστέρα Τρίπολης είναι γεγονός με τον Χουλιάν Παλάσιος να έρχεται στην αρκαδική πρωτρυούσα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα.

Η αρκαδική ομάδα τα βρήκε σε όλα και με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή αλλά και με την Σαν Λορέντσο με τα δυο club να φτάνουν σε συμφωνία για τον δανεισμό για 1,5 χρόνο του Αργεντινού επιτελικού μέσου.

Όπως τονίζουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή ο Χουλιάν Παλάσιος αναμένεται να έρθει εντός των επόμενων ωρών στην χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τους Γέβγεν Γιαμπλόνσκι, Λευτέρη Λύρατζη και Αντώνη Τσιφτσή ο Χουλιάν Παλάσιος είναι στο δρόμο για να γίνει η τέταρτη χειμερινή μεταγραφική κίνηση του Αστέρα Τρίπολης εντός Ιανουαρίου.

Φωτογραφία άρθρου: Palacios jugó durante el 2022 en Banfield - vamosciclon.com

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.