ΔΑΚ Τρίπολης: Τριτοκοσμικές εικόνες (pics)

ΔΑΚ Τρίπολης: Τριτοκοσμικές εικόνες (pics)

Απρίλιος 13, 2019 - 10:33
0 σχόλια

Μια πραγματικά τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει το ΔΑΚ Τρίπολης, ο μόνος ανοικτός και προσβάσιμος στο κοινό χώρος για άθληση και ψυχαγωγία.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης φαίνεται ολοκάθαρα η έλλειψη συντήρησης, η έλλειψη στοιχειώδους καθαριότητας του χώρου, η έλλειψη φύλαξης του χώρου. Η έλλειψη... γενικώς!

Συγκεκριμένα, κάτω από τις κερκίδες όπου στεγάζονται τα βάρη, οι τοίχοι κοντεύουν να πέσουν από την υγρασία που έχει συσσωρευτεί, ενώ τα στρώματα στα όργανα γυμναστικής είναι σάπια και ακατάλληλα προς χρήση.

Στον χώρο της τουαλέτας οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: κουτσουλιές, ακαθαρσίες, σπασμένες λεκάνες, πέτρες, σαρίδια, γενική εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων...

Προσφάτως ανακοινώθηκε από τον Δήμο η δημοπράτηση έργων και η ένταξη στον ΦιλόΔημο σε πρόγραμμα 700.000 ευρώ για την αναβάθμιση του ΔΑΚ.

Με το καλό να γίνει η αναβάθμιση και με το καλό να αποκτήσει η πόλη το αθλητικό κέντρο που της αξίζει.

Αλλά εφόσον δεν υπάρχει σεβασμός και μέριμνα για καθημερινή συντήρηση του χώρου, δυστυχώς οι κόποι των φορολογουμένων θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.