Δ. Παυλής: «Δεν υπάρχουν ηττημένοι από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής»

Δ. Παυλής: «Δεν υπάρχουν ηττημένοι από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής»

Νοέμβριος 09, 2010 - 16:19
8 σχόλια

Η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Δημήτρη Παυλή στις «Αρκαδικές Ειδήσεις»
«Δεν υπάρχουν ηττημένοι από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής»

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απαντά σε τέσσερα βασικά ερωτήματα και στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τον κόσμο, ενόψει του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του, έχει ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ - Κ. Παυλή έχετε περάσει στο δεύτερο γύρο για να διεκδικήσετε την νίκη στο Δήμο Τρίπολης. Τι έχετε να δηλώσετε για τους ηττημένους της εκλογικής αναμέτρησης;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ - Οι εποχές άλλαξαν και πιστεύω πως στις εκλογές αυτές δεν υπάρχουν ηττημένοι για το Δήμο Τρίπολης. Το μέλλον και η ανάπτυξη του Δήμου δεν γράφεται και δεν υλοποιείται με όρους ήττας αλλά με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Θα αγωνιστούμε με σύνεση και συναίνεση για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας και με αποφασιστικότητα να πετύχουμε. Και θα πετύχουμε, γιατί έχουμε δοκιμαστεί στην πράξη!

ΕΡΩΤΗΣΗ -Στις ομιλίες χρησιμοποιείτε συχνά την λέξη «προοπτική». Διευκρινίστε μας τι εννοείτε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ -Γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος της πράξης και του αποτελέσματος. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε από την πολύχρονη συνεργασία μου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας με όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας του Νομού μας. Όταν ενώνεις δυνάμεις μπορείς να φέρεις αποτέλεσμα και τότε να δώσεις προοπτική. Αυτή η φράση είναι η καρδιά της δικής μας φιλοσοφίας. Της αντίληψης για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε και να χαράξουμε το δρόμο της ανάπτυξης για τον τόπο μας. Προοπτική σημαίνει να έχεις το δικαίωμα σαν πολίτης να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις σήμερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ -Κ. Παυλή τι πιστεύετε ότι ζητά ο απλός πολίτης στους σημερινούς δύσκολους καιρούς από ένα Δήμαρχο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ -Για πολλά χρόνια ο κόσμος συμβιβάζεται με την μετριότητα. Τώρα θέλει αποτέλεσμα στην καθημερινότητα, στην οργάνωση, στην διοίκηση, στο περιβάλλον, στην ανάπτυξη. Με δυο λόγια, έργο που να το βλέπει, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του. Εδώ θα δοκιμαστούμε και θα φέρουμε αποτέλεσμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ -Πως σχολιάζετε το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ -Πιστεύω πως είναι μεγάλη τιμή που οι συμπολίτες μας εμπιστεύτηκαν έναν ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο και έδωσαν στο συνδυασμό μας αυτό το ποσοστό. Η εμπιστοσύνη αυτή μας δημιουργεί μία μεγάλη ευθύνη, Και δίνει σημαντική δύναμη στην προσπάθειά μας. Στο σημείο αυτό θέλω να προσκαλέσω όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές την Κυριακή 14 του Νοέμβρη. Όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα. Να πιστέψουμε στο όραμα και να το χτίσουμε μαζί. Ο Δήμος Τρίπολης χαράζει πορεία αλλαγής! Και κάτι ακόμα: Η νίκη την Κυριακή δεν θα ανήκει σε πρόσωπα. Η νίκη έρχεται από την κοινωνία και ανήκει στην κοινωνία. Ανήκει στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

ΠΗΓΗ: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


8 Σχόλια

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΑΛΕΨΕ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ Κο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

Τι εννοειτε κυριε Παυλη ο κοσμος συμβιβαζεται με τη μετριοτητα;Καντε μια αυτοαξιολογηση.Προσοχη μη χασετε απο τη δικη σας κλιμακα......

Δεν θελουμε μετριους με μεγαλο εγωισμο.Ειναι καταστροφικοι τυποι.

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς κε Παυλή.Και εσύ και το κόμμα σου. μέχρι εδώ ήταν ? Οχι βέβαια !! Οι κουτοπονηριές την άνοιξη τελειώνουν.

Αγαπητέ Δημήτρη αν και λογιστής δεν υπολογίζεις καλά τα αποτελέσματα της Κυριακής και μας θυμίζεις κάποιον απο τα παλιά που έλεγε 0+0=14! Εδώ στην περίπτωση σου έχουμε 39-12=27!!! Άρα το 39 είναι πάρα πάνω απο το 27 και μη λες ότι δεν υπάρχουν ηττημένοι. Υπάρχουν και με διαφορά.

Αγαπητέ Δημήτρη αν και λογιστής δεν υπολογίζεις καλά τα αποτελέσματα της Κυριακής και μας θυμίζεις κάποιον απο τα παλιά που έλεγε 0+0=14! Εδώ στην περίπτωση σου έχουμε 39-12=27!!! Άρα το 39 είναι πάρα πάνω απο το 27 και μη λες ότι δεν υπάρχουν ηττημένοι. Υπάρχουν και με διαφορά.

ΤΡΟΙΚΑ: ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ? ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΣΤΗΜΕΝΑ..