Coach της αγωνιστικής ο Καστρίτης – MVP ο Κοψαύτης

Coach της αγωνιστικής ο Καστρίτης – MVP ο Κοψαύτης

Μάιος 05, 2015 - 15:04
0 σχόλια

Έπεσε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική Κατηγορίας, με τον Αρκαδικό να παίρνει την σπουδαία νίκη κόντρα στο Ψυχικό εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο του για πρώτη φορά στην ιστορία του και μαζί με την Καβάλα να είναι οι δύο ομάδες που από την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στα γήπεδα της Α1.

Η γνωστή ιστοσελίδα superbasket.gr για μία ακόμα αγωνιστική απονέμει τα δικά της βραβεία «όσκαρ» στους κορυφαίους με τον Αρκαδικό να βρίσκεται όπως ήταν αναμενόμενο στο επίκεντρο.

Στον Γιάννη Καστρίτη απονέμεται ο τίτλος του κορυφαίου προπονητή της 25ης αγωνιστικής για την άριστη διαχείριση του κρίσιμου αγώνα με το Ψυχικό που συνεπάγεται και με την εν γένει πολύ καλή πορεία του Έλληνα τεχνικού σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του ΣΕΦΑ Γιώργος Κοψαύτης απολαμβάνει τον τίτλο του MVP της 25ης αγωνιστικής και ασφαλώς βρίσκεται και στην κορυφαία πεντάδα για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο Ψυχικό συμβάλλοντας τα μέγιστα για την νίκη της ομάδας του με το double-double (18 πόντους, με 4/8, 11 ριμπάουντ) στα 33’ λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Αναλυτικά τα βραβεία «όσκαρ» της 25ης αγωνιστικής της Α2 σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα Superbasket.gr

Η κορυφαία πεντάδα

1) Τάσος Τραϊανός (Φίλιππος Βέροιας)
Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ερμή κι έμεινε… ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην Α2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάσος Τραϊανός, που ηγήθηκε του Φίλιππου και μέτρησε 25 πόντους (8/11 δίποντα) και 6 ριμπάουντ σε περίπου 38 λεπτά συμμετοχής.

2) Γιώργος Κοψαύτης (Αρκαδικός)
Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αρκαδικός! Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε του Ψυχικού και από τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Α1. Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, με τον Γιώργο Κοψαύτη να κάνει τη διαφορά κόντρα στο Ψυχικό, αφού στα περίπου 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 18 πόντους, με 4/8 τρίποντα και παράλληλα κατέβασε 11 ριμπάουντ!

3) Σωτήρης Καραποστόλου (Καβάλα)
Η Καβάλα δεν είχε κάποιο κίνητρο, ωστόσο απέδωσε εξαιρετικά κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Ο πολύπειρος Σωτήρης Καραποστόλου αγωνίστηκε για περίπου 23 λεπτά, πρόλαβε, όμως, να πετύχει 24 πόντους με 6/14 τρίποντα και ταυτόχρονα έδωσε 4 τελικές πάσες σε μία… γεμάτη εμφάνιση.

4) Νίκος Ψυλέας (Εθνικός)
Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα πανηγύρισε ο Εθνικός, ο οποίος ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λιβαδειάς. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίκο Ψυλέα, που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 30 λεπτά κι είχε 17 πόντους (5/7 δίποντα), 5 αμυντικά ριμπάουντ, 2 ασίστ και ισάριθμες τάπες!

5) Δημήτρης Δέσπος (Ηρακλής)
Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικράτησε του Παγκρατίου και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο πολύπειρος Δημήτρης Δέσπος έκανε τη διαφορά κάτω από τα δύο καλάθι και σε μόλις 22:58 συμμετοχής μέτρησε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ!

MVP

Γιώργος Κοψαύτης (Αρκαδικός)

Hero of the night

Δημήτρης Δέσπος (Ηρακλής)

Προπονητής

Ο Αρκαδικός θ’ αγωνίζεται στην Α1 από τη νέα σεζόν κι η δουλειά του Γιάννη Καστρίτη… δικαιώθηκε! Ο head coach της ομάδας της Τρίπολης ετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για τον… τελικό με το Ψυχικό και παίρνει το… άτυπο βραβείο του κορυφαίου για την 25η “στροφή” του πρωταθλήματος. Έτσι κι αλλιώς, έγινε πολύ καλή δουλειά φέτος στον Αρκαδικό, ο οποίος παίρνει τη δεύτερη θέση και μάλιστα με διαφορά!

Από: Superbasket.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.