Βόμβα εκ Μεσσηνίας στα θεμέλια της νέας κυβέρνησης Παπανδρέου (video)

Βόμβα εκ Μεσσηνίας στα θεμέλια της νέας κυβέρνησης Παπανδρέου (video)

Ιούνιος 17, 2011 - 14:13
2 σχόλια

H δήλωση Βουδούρη στο Alter αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του

-Ο  Μεσσήνιος Βουλευτής Βουδούρης πετά το μανδύα του ανασχηματισμού

-"Δεν θέλω ν ανάψω φωτιές, λέω αυτό που πιστεύω και διαπιστώνω" δήλωσε στο alter ο Βουλευτής 

 Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μια επιστολή αποδεικνύει πως οι αναταραχές στα εσωκομματικά καλά κρατούν. Η επιστολή έχει την υπογραφή του Μεσσήνιου Βουλευτή

Οδυσσέα Βουδούρη ο οποίος χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό κομματική αναδίπλωση που δεν στοχεύει παρά στην εσωκομματική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ!

"«Εύχομαι η κυβέρνηση να συνεχίσει να πετύχει αλλά οφείλω να είμαι συνεπής σ αυτά που είπα και αν λέω όσα πιστεύω .Δεν είναι άνοιγμα ο Βενιζέλος, είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να ευχηθούμε ότι απλά θα τα καταφέρει καλύτερα από τον Γ. Παπακωνσταντίνου εκεί που επέδειξε αδυναμίες. Η κυβέρνηση δεν είναι κοινωνικό άνοιγμα, αντανακλά τις εσωκομματικές ισορροπίες, μπορεί να βοηθήσει στην ενότητα του κινήματος εκφράζω όμως την ανησυχία μου πως αυτό θα σηματοδοτήσει την κοινωνική συναίνεση. Υπάρχει τρόπος. Η πολιτική να έχει νέα χαρακτηριστικά. Το βασικό που αναμένω είναι μαζί με το μεσοπρόθεσμο να υπάρξει και ρητή διαβεβαίωση ότι θα προστατεύσουμε τους πιο αδύναμους οικονομικά.» 

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

youtube://v/6Vfc77U859E


2 Σχόλια

<p> Καιρός να ξεχωρίσουν οι ήρες από το σιτάρι. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που θα κρατήσουν τις αποστάσεις τους, από το φιάσκο του ανασχηματισμού και θα πούν στον λαό τα πράγματα με τ΄ όνομά τους. Και γιατί όχι να διαφοροποιήσουν τη θέση τους, από τον εμπαιγμό του κόσμου, με το πρόσχημα της ΄΄σωτηρίας΄΄ και να παραιτηθούν. Από κάθε κόμμα. Αυτό δεν είναι ΄΄φυγομαχία΄΄ είναι αυτοσεβασμός και αξιοπρέπεια. Για να μπορούν να ξανακοιτάξουν τον κόσμο στα μάτια. Ας αποστασιοποιηθούν από τους αυλοκόλακες των πολιτικών τους γραφείων και ας αφουγκρασθούν την κοινωνική επιταγή.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου</p>

ΓΙΑΤΙ απο καθε κομμα? Οταν το ΚΚΕ ηταν απεναντι απο ολους που ψηφιζαν το Μααστριχ και τη Συνθηκη της Λισαβωνας , οταν αλυσσοδεναν το λαο κατω απο τις επιταγες της Ευρωπαικης Ενωσης, οταν ηταν ολοι μαζι .... πλην Λακεδαιμονιων ,ΕΣΕΙΣ τι λεγατε? Μηπως προσπαθειτε να επιβεβαιωσετε την μυωπια σας και τωρα, προσπαθωντας να τσουβαλιασετε το ΚΚΕ μαζι με τους υπευθυνους, αλλα και τους σημερινους προθυμους?