Επικαιρότητα

Latest

Στους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αρκαδία την Τρίτη

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, τα θερμόμετρα σε αρκετές περιοχές της χώρας θα δείξουν τους 40 βαθμούς Κελσίου στην Τρίτη.

Περισσότερα

Πανελλαδικές 2018: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή μηχανογραφικών

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Πανελλαδικές 2018, το ενδιαφέρον των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει στραφεί στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Περισσότερα

Η Γαλλία κατέκτησε το Μουντιάλ

Η Γαλλία έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια ανεβαίνει ξανά στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το Μουντιάλ της Ρωσίας επικρατώντας με 4-2 της Κροατίας στον μεγάλο τελικό.

Περισσότερα

Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα στο εξωκκλήσι της Κάρτσοβας

Σας προσκαλούμε παραμονή και ανήμερα στην εορτή της Αγίας Μαρίνας( 16 και 17 Ιουλίου 2018 ) – προστάτιδα του Συλλόγου μας – να παρευρεθείτε στην περιοχή της Κάρτσοβας στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Περισσότερα

Πρόγνωση εξάπλωσης πυρκαγιάς σε πραγματικό χρόνο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο και το ΕΚΠΑ (vid)

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), σε συνεργασία με τον Τομέα Φυσικής Περιβάλλοντος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αναπτύσσουν εξειδικευμένο σύστημα πρόγνωσης εξάπλωσης πυρκαγιάς για την Ελλάδα.

Περισσότερα

Διαγωνισμός για προμήθεια υγρών καυσίμων στον Δήμο Τρίπολης

Ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την "Προμήθεια υγρών καυσίμων για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Δήμου Τρίπολης, Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης και Κ.Ε.ΔΗ.T. για το έτος 2019".

Περισσότερα

Αιτήσεις για καυσόξυλα ελάτης στο Δασαρχείο Βυτίνας

Ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα διαρκέσουν έως 31/07/2018, οι αιτήσεις για χορήγηση καυσόξυλων ελάτης για την κάλυψη ατομικών αναγκών.

Περισσότερα

Τρία νέα έργα στην Καρύταινα

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τρία νέα έργα στην Καρύταινα που ξεκινούν στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα

Πρόστιμο από το Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου σε πλοίο αναψυχής που κατέπλευσε στον Τυρό

Στα πλαίσια προγραμματισμένων - στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την αποτροπή – καταστολή της παράνομης δραστηριοποίησης των τουριστικών πλοίων αναψυχής και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών στελεχών της Υπηρεσίας μας, κατά τις πρωινές ώρες της 13-07-20

Περισσότερα

«Δεύτερη ευκαιρία» για τη ρύθμιση οφειλών

Διαδικαστικά θέματα ρυθμίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Οικονομίας και Εργασίας προκειμένου οι οφειλέτες που θέλουν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών να έχουν δεύτερη ευκαιρία.

Περισσότερα

Σελίδες