Επικαιρότητα

Latest

Στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia «ταξίδεψε» η Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου «ταξίδεψε» στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

«Όχι» στο κλείσιμο του ΕΛΙΝΥΑΕ στην Τρίπολη

Καταγγέλλουμε  την απόλυση της εργαζόμενης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ) - Παράρτημα Τρίπολης.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 6ς αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 17 και 18 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

Σμυρνιώτης: Επιτέλους «έργα» από τον Δήμο Τρίπολης....

Σχόλιο του Γιάννη Σμυρνιώτη για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων στην οδό Αμυκλών αλλά και τις συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμο Τρίπολης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Περισσότερα

Σαν σήμερα: Η εκτέλεση των Έξι

«Εν ονόματι του Βασιλέως των Ελλήνων Γεωργίου Β’, το Έκτακτον Επαναστατικόν Στρατοδικείον, συσκεφθέν κατά Νόμον […] καταδικάζει παμψηφεί τους μεν Γεώργιον Χατζανέστην, Δημήτριον Γούναρην, Νικόλαον Στράτον, Πέτρον Πρωτοπαπαδάκην, Γεώργιον Μπαλτατζή

Περισσότερα

Ερώτηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τη βία και την ανομία στα Πανεπιστήμια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέθεσε σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με θέμα την κατάσταση γενικευμένης ανομίας που κυριαρχεί στα Πανεπιστήμια. Ο κ.

Περισσότερα

Νέα παράταση 12 μηνών για την κοινωφελή εργασία στην Υγεία

Οι Υπουργοί Εργασίας και Υγείας, Έφη Αχτσιόγλου και Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, συναντήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2018,

Περισσότερα

Μαθήματα εντιμότητας: Βρέθηκε πορτοφόλι στην Τρίπολη με μεγάλο χρηματικό ποσό και παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, καθώς συνεχώς υποχωρεί η αξία της εντιμότητας, το να βρει κάποιος στον δρόμο του ένα πορτοφόλι και να το παραδώσει με ακέραιο το περιεχόμενο στον ιδιοκτήτη του αποτελεί πράξη που πρέπει να επαινείται.

Περισσότερα

Καθιερώνεται η υποχρεωτική κάρτα υγείας αθλητή από 01/01/2019

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με θέμα την Κάρτα Υγείας Αθλητή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσ

Περισσότερα

Καμία περικοπή στις συντάξεις, ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Την μη περικοπή των συντάξεων για το 2019 οριστικοποίησε την Πέμπτη η ομάδα εργασίας της Ευρωζώνης ( ΕWG ) αφήνοντας και περιθώρια περαιτέρω ενίσχυσης των ελαφρύνσεων που έχουν αναπτυξιακό αποτύπωμα .

Περισσότερα

Σελίδες