Αύριο οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Αύριο οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ιανουάριος 08, 2019 - 09:25
0 σχόλια

Την Τετάρτη 9 Ιανουάριου 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Η θέση του προέδρου «χήρεψε» με την παραίτηση του Γιάννη Μπουντρούκα την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Ο κ. Μπουντρούκας διετέλεσε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 9 χρόνια ξεκινώντας τη διαδρομή του στα επιμελητηριακά δρώμενα το 1983. Παράλληλα, διετέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου από τον Μάιο 2018.

Μετά την παραίτηση του κ. Μπουντρούκα ανέλαβε χρέη προέδρου ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Τρουπής μέχρι και αύριο που θα διεξαχθούν επίσημα εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τρουπής θα διεκδικήσει αύριο τη θέση αυτή, αφού μέχρι στιγμής φέρεται να είναι η μοναδική σίγουρη υποψηφιότητα από τα 21 μέλη του ΔΣ. Έντονα φημολογείται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρόπουλου.

Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη και όλα θα φανούν αύριο, αφού οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν δέκα λεπτά πριν από την εκλογική διαδικασία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.