Άξιζε κάτι καλύτερο... Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1

Άξιζε κάτι καλύτερο... Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1

Δεκέμβριος 07, 2014 - 21:27
0 σχόλια

Ωραίος αγώνας με πολλές ευκαιρίες για τον Αστέρα.

Σε μια άδικη -για την εμφάνιση του- ισοπαλία έμεινε ο Αστέρας με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 13ηαγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ο βαθμός της ισοπαλίας χαροποιεί περισσότερο τον Παναθηναϊκό που είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του. Λαγός και Σανκαρέ οι σκόρερ του αγώνα.

Σε ένα ημίχρονο όπου ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό έμεινε τελικά στο 1-1. Με την έναρξη του αγώνα οι Αρκάδες έδειξαν πως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το στόχο ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 8’ ο Μάσα προσπάθησε να απειλήσει τον Στιλ όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 14’ ο Τσοκάνης έκανε τρομερή κούρσα από αριστερά, έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γιαννιώτα να κατεβάζει ωραία την μπάλα με το στήθος, όμως το δυνατό σουτ που έπιασε αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Στιλ. Οι γηπεδούχοι στο 20’ έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία. Ο Τσοκάνης έκανε μια υπέροχη κάθετη πάσα για τον Πάρα, ο επιθετικός του Αστέρα έκανε την προβολή την οποία έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, η μπάλα μετά την απόκρουση του Στιλ χτύπησε στο στήθος του Γιαννιώτα, όμως πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ότι δεν έκανε ο Αστέρας το έκανε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 30’ ο Ζέκα έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Λαγός από κοντά, απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα Κοσίσκι. Οι Αρκάδες απάντησαν γρήγορα στο γκολ του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι στο 36’ με τον Σανκαρέ, έβαλε το γκολ που τόσο πολύ άξιζε και έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Ο αμυντικός του Αστέρα μετά την σέντρα του Λούι, έπιασε δυνατή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στιλ. Στο 45’ ο Αστέρας και πάλι βρέθηκε πολύ στο να κάνει την ανατροπή, όμως σε δύο προσπάθειες δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό Στιλ. Πρώτα ο Νίκο και στην συνέχεια ο Τσοκάνης είδε το δυνατό του σουτ να διώχνεται από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά και στο 53’  έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γιαννιώτα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στιλ. Ίδια κατάληξη είχε και το πλάσε του Νίκο στο 58’ που έκανε κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Πέτριτς. Ο άσος των φιλοξενούμενων  στο 58’ προσπάθησε να νικήσει τον Κοσίσκι με προβολή, όμως ο τερματοφύλακας των Αρκάδων αρχικά απέκρουσε  όμως μετά από κακή συνεννόηση με την άμυνα έπιασε την μπάλα με τα χέρια, ύστερα από πάσα συμπαίκτη του και ο διαιτητής του αγώνα έδωσε έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού από το οποίο όμως δεν έγινε τίποτα μιας και η άμυνα του Αστέρα έδιωξε την μπάλα. Στο 71’ ο Γκόιαν είχε προωθηθεί για ένα φάουλ   και μέσα σε ένα λεπτό βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ. Αρχικά στο 71’ όπου μετά από εκτέλεση φάουλ, έκανε την προβολή και ο Στιλ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ και στην συνέχεια της φάσης με ένα πολύ δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περάνει δίπλα από το δοκάρι του Παναθηναϊκού. Η σειρά των φιλοξενούμενων για να απειλήσουν ήρθε στο 73’ με τον νεοεισελθέντα Μπούι, που έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, δεν είχε όμως πορεία προς το τέρμα και έτσι ο Κοσίσκι δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.