Auto Γκολέμης: 42 χρόνια εξειδίκευσης στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και του οδηγού (vid)

Auto Γκολέμης: 42 χρόνια εξειδίκευσης στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και του οδηγού (vid)

Απρίλιος 28, 2016 - 11:34
0 σχόλια

Το αυτοκίνητο κάποτε ήταν ένα μέσο πολυτέλειας. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε εργαλείο δουλειάς, απολύτως απαραίτητο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αρκετές είναι οι ώρες που περνούμε μέσα σε αυτό, μιας που είναι το μέσο για να φθάσουμε στη δουλειά μας, στον χώρο διακοπών μας, να εξερευνήσουμε καινούρια μέρη και τοπία.

Γι’ αυτό το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούμε πρέπει πάντα να είναι επισκευασμένο, χωρίς καμιά φθορά και πρόβλημα, αλλιώς διακυβεύεται η ασφάλειά μας αλλά και η ασφάλεια των αγαπημένων μας προσώπων. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου μας πρέπει να είναι τακτικός και η επισκευή τυχόν βλάβης πρέπει να γίνεται πάντα από ειδικευμένους μηχανικούς οι οποίοι γνωρίζουν και αγαπούν το αυτοκίνητο.

Μια τέτοια επιχείρηση, όπου ο οδηγός θα βρει εξειδικευμένο προσωπικό και αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι του κ. του Παναγιώτη Γκολέμη ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων.
Σε ένα πολύ ωραίο βίντεο ο κ. Γκολέμης αναλύει την ιστορία της Auto Γκολέμης η οποία έχει τις ρίζες τις στο 1974. Τότε, η φανοποιεία είχε τον διακριτικό τίτλο «Το Πρώτο». Στη συνέχεια το 1998 η επιχείρηση εξελίχθηκε και προχώρησε στην εμπορία αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, έως και το 2012. Από το 2012 έως και σήμερα η επιχείρηση δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία αυτοκινήτων όσο και στην επισκευή.

Η Auto Γκολέμης βρίσκεται 42 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου από τον πατέρα στον γιο.

Ο Δημήτρης Γκολέμης ξεκίνησε στον χώρο του αυτοκινήτου με κύρια δραστηριότητα τη φανοποιεία και τη βαφή αυτοκινήτων. Από τότε μέχρι και το έτος 1997, η επιχείρηση έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να μείνουν οι πελάτες της ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες της.

Η αγάπη του Παναγιώτη Γκολέμη για τα αυτοκίνητα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, από 10 χρονών. Από τότε, όταν υπήρχε ελεύθερος χρόνος τα καλοκαίρια, δεν έχανε ευκαιρία να τρέξει στον φανοποιό πατέρα του και να καταπιαστεί με την επισκευή σαν παιχνίδι.

Αυτό που τον ενθουσίαζε ήταν το πώς ένα αυτοκίνητο που ήταν είτε τρακαρισμένο είπε σε κακή κατάσταση μετά από την αλλοίωση του χρόνου με την επιμέλεια που έκαναν οι μηχανικοί έμοιαζε σαν καινούργιο.

Μηχανικά, ηλεκτρολογικά, ταπετσαρίες, ήταν μερικές από τις εργασίες τις οποίες παρακολουθούσε να γίνονται καθημερινά στην επιχείρηση του πατέρα του.
Όταν περίπου στα 16 του χρόνια ασχολήθηκε πιο συστηματικά, ο Παναγιώτης Γκολέμης αντιλήφθηκε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή του έτσι ακολούθησε σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολογίας στον Πειραιά.

Εκεί έλαβε τις γνώσεις οι οποίες τον προετοίμασαν για να γίνει ένας σωστός επαγγελματίας ο οποίος να μπορεί να διαχειρίζεται κάθε πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε ένα μηχανοκίνητο.
Ακόμα και η διπλωματική του είχε να κάνει με την ασφάλεια των αυτοκινήτων και συγκεκριμένα για τα συστήματα αερόσακων.

Από το 2004 πήγε στην επιχείρηση και ανέλαβε εργασία, πάντα όμως παρακολουθώντας σεμινάρια τα οποία έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των οδηγών όταν αυτοί βρίσκονται στο όχημά τους.

Περιοδική συντήρηση πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών, οποιαδήποτε συντήρηση στον κινητήρα, ευθυγράμμιση και αλλά πολλά που είναι απαραίτητα για τη σωστή και ασφαλή κίνηση του οχήματος προσφέρει η επιχείρηση στους πελάτες της.

Επίσης η υγραεριοκίνηση είναι η κύρια δραστηριότητα του συνεργείου, η οποία θα αναλυθεί κάποιοι επόμενη φορά, καθώς υπάρχουν πολλά για να ειπωθούν και να αναλυθούν ως προς τα οφέλη της για τους οδηγούς.

Το βίντεο αυτό αποτελεί την έναρξη του νέου καναλιού της επιχείρησης στο YouTube το οποίο θα έχει ως προτεραιότητα την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά στην οικονομική μετακίνηση με υγραέριο και στη συντήρηση των αυτοκινήτων.

Video: 

AUTOGAS ΓΚΟΛΕΜΗΣ - Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.