Aθώοι λόγω αμφιβολιών Μαρινάκης και Θεοδωρίδης!

Aθώοι λόγω αμφιβολιών Μαρινάκης και Θεοδωρίδης!

Μάρτιος 28, 2014 - 16:07
10 σχόλια

Μαρινάκης και Θεοδωρίδης κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του περσινού τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Παρά την απογόρευση της παρουσίας παραγόντων στο δωμάτιο τω διαιτητών και μετά από την ακροματική διαδικασία ...το δικαστήριο τους αθώωσε!

Ο Γιάννης Καϋμένάκης κατέθεσε τα εξής: «Εγώ δεν ήμουν γραμμένος στο φύλλο αγώνα και δεν μπορούσα να κατέβω στα αποδυτήρια. ΜΕ ενημέρωσε ο γιατρός του αγώνα ότι ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης κατέβηκαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών.Δεν ξέρω τι ειπώθηκε μεταξύ τους, δεν ήμουν εκεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα μου. Ξέρω ότι υπάρχει κανονισμός. Απαγορεύεται να κατέβεις στα αποδυτήρια χωρίς άδεια, ενώ είθισται, εάν κατέβει ένας πρόεδρος, να κατεβαίνει μαζί του και ο άλλος».

Διαβάστε τους διαλόγους στο δικαστήριο

Ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον εισαγγελέα της έδρας

Εισαγγελέας: «Εάν ήθελε να τους επηρεάσει, δεν θα μπορούσε να το κάνει πριν από τον αγώνα;».

Καϋμενάκης: «Δεν ξέρω. Υπάρχουν βέβαια και τα τηλέφωνα».

Εισαγγελέας: «Είναι γνωστά τα τηλέφωνα των διαιτητών;».

Καϋμενάκης: «Ναι, είναι γνωστά».

Εισαγγελέας: «Είναι γνωστά και τα μέρη που συχνάζουν οι διαιτητές;».

Καϋμενάκης: «Όχι, αυτό δεν το ξέρω».

Εισαγγελέας: «Ο κ. Μαρινάκης κι ο κ. Θεοδωρίδης δεν θα έπαιρναν μέτρα ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί εάν ήθελαν να επηρεάσουν τους διαιτητές;».

Καϋμενάκης: «Δεν ξέρω, τι να σας πω;».

Εισαγγελέας: «Είναι συνηθισμένο να διαμαρτύρεται κάποιος στο όριο του ανεκτού;».

Καϋμενάκης: «Συνηθισμένο είναι».

Εισαγγελέας: «Θα μπορούσατε να είχατε αδικηθεί και χωρίς αυτήν την παρέμβαση;».

Καϋμενάκης: «Ναι, θα μπορούσαμε».

Εξάλλου, από την έδρα ο κ. Καϋμενάκης ρωτήθηκε: «Θεωρείτε ότι η φράση 'παίξτε 50-50 και μη φοβάστε τίποτα' συνιστά έμμεσο επηρεασμό;.Όχι, δεν συνιστά», απάντησε ο Καϋμενάκης.

Οι καταθέσεις των διαιτητών

Ο Σταύρος Μάνταλος είπε: «Ο κ. Μαρινάκης κι ο κ. Θεοδωρίδης μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Μας είπαν να παίξουμε 50-50 και φύγανε. Είναι κάτι που συνηθίζεται. Όλοι οι πρόεδροι το ίδιο κάνουν. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ προσωπικά το πήρα ως ευχή. Δεν το θεώρησα μεμπτό. Γι' αυτό και δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Το 1ο ημίχρονο είχε μία απολύτως φυσιολογική ροή. Δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να ερχόταν κάποιος να διαμαρτυρηθεί».

Σταύρο Τριτσώνη: «Γιατί σας είπε μην φοβάστε τίποτα; Φοβόσασταν κάτι; Εγώ, όταν θα σας έβλεπα στον δρόμο και θα σας χαιρετούσα, θα σας έλεγα μην φοβάστε;.

Είναι μία συνηθισμένη έκφραση. Δεν είναι κάτι επιλήψιμο. Στο ματς έγινε ένα σημαντικό λάθος, το οποίο από τη θέση που ήμουν εγώ δεν μπορούσα να το δω. Έτσι όπως λειτουργεί όλο το πλαίσιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τον πόλεμο που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ θεωρώ ότι είμαστε ήρωες».

Ο Αντώνης Καρατζίκας: «Όταν ήρθαν, εγώ ήμουν τουαλέτα. Δεν τους είδα να μπαίνουν. Τους είδα μόνο να βγαίνουν. Αυτό που είπαν, πάντως, είναι κάτι κοινό».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε «για ποιον λόγο ήρθε στο ημίχρονο ( ο Βαγγέλης Μαρινάκης)» και απάντησε: «Υποθέτω ότι ο κ. Μαρινάκης ήρθε στο ημίχρονο γιατί δεν είχε έρθει να μας ευχηθεί πριν από το αγώνα».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

για αυτο σας κραζει ολοι η ελλαδα ρε γαυροι γελοιες καταστασεις για τους διορισμενους

ειδα και τον επαναστατη τον προεδρο τα ειπε ολα... αυτος με αυτα που ειπε τους αθωωσε

Πράγματι, η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Καληνύχτα Ελλάδα. . .

Η απόφαση του Πλημμελειοδικείου είναι ντροπή για το δικαστικό λειτούργημα. Με τέτοιες αποφάσεις που επικυρώνουν τις πρακτικές των γνωστών/αγνώστων τραμπούκων/παραγόντων δε γίνεται προκοπή. "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα", όμως η έλειψη ποιότητας και η γύμνια του Πρωταθλητή δεν κρύβονται στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟς του αστερα καυμενακης αθωωσε τον χονδρο .κριμα τους τσαμπουκαδες.

Αθώα και τίμια .... σαν την γυναίκα του Καίσαρα

Αν σου ζητήσει να παίξεις 50-50 το fat boy δεν του χαλάς χατήρι. Αν απέκρουε και ο Σανκαρέ με το χέρι στη γραμμή θα το άφηνε επίσης, στα πλαίσια του 50-50, αλλά δεν έτυχε

Και μεις 50-50 σας παίξαμε στο Θ.Κ. Αντε γεια τωρα

Μπράβο στους δικαστές. Μπράβο στην ελληνική δικαιοσύνη. Το μόνο που δεν τους ρώτησε ήταν " γιατί δεν σας είπε μετά πως δεν παίξατε 50-50;"Από δω και πέρα θα ερχόσαστε Τρίπολη και θα γίνεται πάντα της Πόπης. Το διαλέξατε. Ξυπνήσαμε. Και ξυπνήσαμε άσχημα. Το ποτήρι ξεχείλισε. Θα μας δείτε χειρότερους αυτή τη φορά. Απλά δοκιμάστε μας. Ο Αστέρας μεγάλωσε και οι άλλοι μίκρυναν. Η πόλη είναι κίτρινη και μπλέ, και όλοι οι άλλοι γίνονται μάγκες όταν κατεβαίνουν από Αθήνα οι προστάτες τους. Καθημερινές, με το κυάλι τους βλέπεις. Μοναδική εξαίρεση ίσως τα παιδιά της ΑΕΚ στην Τρίπολη, που τους βλέπω καθημερινά και υπάρχουν εκεί στην αγορά. Δεν είμαι αεκτσής. Την αλήθεια λέω. Αστεράρα ολέ και θα τα ΄πούμε στα play offs. Θα τα πούμε και από την καλή και από την ανάποδη. Σειρά θα πάρει ο Ατρόμητος που έχει πουλήσει κάτι ψευτοτσαμπουκάδες τώρα τελευταία, και έπονται και οι άλλοι. Δεν μας νοιάζει πλέον εάν αδικηθούμε ή αδικήσουκμε. Βλέπετε πως δεν μετράει πια για τη δικαιοσύνη. Αδικηθήκαμε στον τελικό και ο Μαρινάκης αθωώνεται, ο Γιάχος γίνεται διεθνής και ο Τριτσώνης το ίδιο. Εάν είχαν έναν τέλειο τελικό, τί θα τους κάνανε; Αρχηγούς διαιτητές της FIFA; Λοιπόν, έχουμε τα μέσα, έχουμε τη διάθεση και την όρεξη. Έχουμε τις πληροφορίες μας και έχουμε και μπαλάκια. Τα λέμε από κοντά με όλους. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ SUPPORT YOUR LOCAL CLUB

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΜΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙ.