Επικαιρότητα

Latest

Βόσνος: Δεν ετοιμάσαμε καμία μελέτη σε τέσσερα χρόνια

Ακόμα μία παρέμβαση έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος –και πρώην μέλος της παράταξης Παυλή, κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 20 Νοεμβρίου, τονίζοντας στον λόγο του, μάλιστα, ότι η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει καμία νέα μελέτη για έργα.

Περισσότερα

Οι μπασκετικές επιδόσεις των Αρκάδων εκτός νομού

Τρεις εύκολες νίκες ήταν ο απολογισμός των ομάδων των τριών Αρκάδων που παίζουν μπάσκετ μακριά από τον νομό μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα πρωταθλήματα τους. ​

Περισσότερα

Έκκληση Σμυρνιώτη για σοβαρότητα εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης έθιξε δύο θέματα, και παράλληλα ζήτησε από τη δημοτική αρχή, αλλά και από ολόκληρο το Σώμα, να επιδείξουν σοβαρότητα εν όψει α

Περισσότερα

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Λάζαρης από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης

Την παραίτησή του έθεσε υπόψη του ΔΣ Τρίπολης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαντινειακή  Συμπολιτεία»  Λάζαρης Ιωάννης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

Αβίαστα ερωτήματα και αποχωρήσεις από τον συνδυασμό Τατούλη

«Τέτοιες λογικές είναι ξεπερασμένες, τις έχει πληρώσει ακριβά και δεν τις έχει ανάγκη ο τόπος», αναφέρει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης σε επιστολή του.

Περισσότερα

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού, αφού μελέτησαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων έβγαλαν τα συμπεράσματά τους σχετικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκε τον Ζακ Κωστόπουλο έξω από το κ

Περισσότερα

Εκτός λειτουργίας ΓΓΠΣ και ΑΑΔΕ αύριο για δύο ώρες

Εκτός λειτουργίας θα είναι αύριο Τετάρτη από τις 3 έως τις 5 μετά το μεσημέρι λόγω εργασιών συντήρησης.

Περισσότερα

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στη Σκοπή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 21.3.2018 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Περισσότερα

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Νοεμβρίου

Συνάδελφοι αγρότες-κτηνοτρόφοι

            Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και μαχητικά στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών σωματείων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

Το Κορακοβούνι της ουσίας στην Α' Αρκαδίας

Με την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας μία από τις ευχάριστες μέχρι τώρα εκπλήξεις είναι το Κορακοβούνι το οποίο φιγουράρει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα

Σελίδες