Επικαιρότητα

Latest

Πικνικ στη λίμνη Λάδωνα

Μια καλή πρόταση για εκδρομή την πρωτομαγιά είναι πικνικ στη λίμνη Λάδωνα! 

Η φωτογραφία, ανήκει στον Γ.Τσάφο

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Περισσότερα

Γιάννης Σμυρνιώτης: Για να πάμε τον Δήμο Ξανά Μπροστά

Σε πέντε ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Τρίπολη» για τον Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ένα μήνα περίπου πριν τις εκλογές.

Περισσότερα

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» από τη Χορωδία Τρίπολης

Απόδοση του αντιφώνου της Μεγάλης Πέµπτης  “Σήµερον Κρεµάται επί ξύλου …”  από την «Χορωδία Τρίπολης», στον Ιερο Ναό Αγίου Δηµητρίου, σε σύνθεση Θεµιστοκλή Πολυκράτη.

Περισσότερα

Διονύσιος Καραφωτιάς: Θα προσπαθήσω η Τρίπολη να γίνει σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό (pics)

Στο Παλαιό Δημαρχείο όπου στεγάζεται η Χορωδία Τρίπολης συναντήσαμε τον κ. Διονύσιο Καραφωτιά, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος μας μίλησε για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Μαΐου.

Περισσότερα

Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπιλης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου στις 16:00 στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Περισσότερα

Menalon Trail: Οργανωμένη πεζοπορία του τμήματος Ζάτουνα - Παλαιοχώρι - Δημητσάνα (pics)

Πρώτη οργανωμένη πεζοπορία του τμήματος Ζάτουνα - Παλαιοχώρι - Δημητσάνα (παρακλάδι του Menalon Trail) Οργάνωση: Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με Π.Ο.Υ. Περιπατητική Ομάδα Υμηττού και τον Δήμο Γορτυνίας.

Περισσότερα

Ελένη Καρούντζου: Είμαι ένας άνθρωπος με όρεξη για προσφορά και με πολλές ιδέες (pics)

Με την κυρία Ελένη Καρούντζου - Καζιάνη,  υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» και τον Κώστα Τζιούμη, γυρίσαμε τα χωριά του Φαλάνθου, όπου και είδαμε τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις για την 196η Επέτειο Β Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος

Την 3η Μαΐου 2019 στο Άστρος, έδρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, εορτάζουμε την «Β’ εν Άστρει Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων», ένα ιστορικό γεγονός, σταθμό στη δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Περισσότερα

Υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο Σταύρος Κουκάκης

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε και πάλι μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, τον Σταύρο Κουκάκη.

Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου και κατοικεί σήμερα.

Περισσότερα

«Για το βανδαλισμό – βεβήλωση του μνημείου των εκτελεσθέντων στον Άγιο Θανάση»

Τις προηγούμενες μέρες θρασύδειλα φασιστοειδή, με την κάλυψη του σκοταδιού της νύχτας, βεβήλωσαν το  μνημείο που έστησε το ΚΚΕ το 2015  για τους εκτελεσμένους ήρωες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΔΣΕ που καταδικάστηκαν σε θάνατο από το Έκτακτο Στρατοδικε

Περισσότερα

Σελίδες