Αστυνομικοί Αρκαδίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για την οπαδική βία

Αστυνομικοί Αρκαδίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για την οπαδική βία

Δεκέμβριος 11, 2023 - 09:51
0 σχόλια

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις εξαιτίας της επίθεσης με φωτοβολίδα εναντίον αστυνομικού 31 ετών σε επεισόδια στου Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Σημειωτέον ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει ένας 18χρονος, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, η Αστυνομία είναι πολύ κοντά και στη σύλληψη του ηθικού αυτουργού της επίθεσης.

Σημειωτέον ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στις 12:30 θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας.

Ή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας διοργανώνει σήμερα στις 14:00 στην έδρα της ΔΑ Αρκαδίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14:00.

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση επισημαίνει: «Φτάνουν πια τα μεγάλα λόγια της δήθεν εξυγίανσης στον χώρο του αθλητισμού και της λειτουργίας των αθλητικών σωματείων - ΑΕ. Δεν ανεχόμαστε να είναι ο αστυνομικός ο κυματοθραύστης των οπαδικών στρατών που δημιουργούνται γύρω από τις ομάδες, συντηρούνται από αυτές και εξυπηρετούν ποικιλοτρόπως τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτεχνικών Σωματείων...».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.