Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 29, 2019 - 15:22
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (28.10.2019) το απόγευμα, στο 2,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τραχειάς - Κολιακίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, 51χρονη και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης και τον τραυματισμό των λοιπών. Ακολούθως, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαινε έτερη 30χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με το όχημα του 47χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (28.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 44χρονος κατείχε ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο παράνομα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (28.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 39χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (28.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 61χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν έξι (6) αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, Αθηνών και Πειραιά, για ανθρωποκτονία για αμέλεια, πλαστογραφία, απάτη και παράβαση του νόμου για επιταγές.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Συνελήφθησαν, χθες (28.10.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός και 33χρονη αλλοδαπή, γιατί οι ανήλικοι γιοί τους, λίγο νωρίτερα, προκάλεσαν φθορές με φωτιά σε κάδους απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων. 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.