Αστέρας Τρίπολης: Με έμφαση στην τακτική και το μυαλό στην Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης: Με έμφαση στην τακτική και το μυαλό στην Καλλονή

Ιανουάριος 29, 2015 - 18:22
0 σχόλια

Νοκ άουτ οι Μπαντιμπανγκά, Μάσα, Τσοκάνης

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (29/1) η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο (31/1) εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, με τον Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε «οικογενειακό διπλό» δίνοντας έμφαση σε τακτικά σημεία του παιχνιδιού.

Οι ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας έδειξαν ιδιαίτερα σοβαροί και ορεξάτοι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ σε όλη την διάρκεια του προπονητικού προγράμματος.

Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Καλλονή, ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που έχει θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο, ο Τάσος Τσοκάνης που έχει οστικό οίδημα και ο Πάμπλο Μάσα που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο. Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (30/1) το πρωί και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στη Λέσβο με την Καλλονή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.