Αστέρας Τρίπολης: Επικίνδυνη έξοδος στην Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης: Επικίνδυνη έξοδος στην Καλλονή

Ιανουάριος 31, 2015 - 11:02
0 σχόλια

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Καλλονή το απόγευμα (17:15) του Σαββάτου (31/10) στο Δημοτικό γήπεδο Μυτιλήνης και θέλει να φύγει από το νησί με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αρκαδική ομάδα αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό της από τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της στην Super League με στόχο αφενός να κλειδώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την συμμετοχή της στα  play off και αφετέρου να τερματίσει όσο πιο  ψηλά μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μάσσα, Τσοκάνη, Μπαντιμπανγκά αλλά και τον τιμωρημένο Μπαράλες ενώ στην αποστολή βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ιγκλέσιας και Σκούρτης που αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με την ‘’κιτρινομπλέ’’ φανέλα όπως και ο Αλόκο ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Από την άλλη η Καλλονή υποδέχεται πάνοπλη τον Αστέρα Τρίπολης με τον Βαγγέλη Βλάχο να είναι στην ευχάριστη θέση γι’ αυτόν να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.

Η αναμέτρηση με την Καλλονή έχει ξεχωριστή σημασία καθώς στην ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίζονται 4 πρώην ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους. Ο λόγος φυσικά για του Τσαμπούρη, Πιππίνη, Χουάνμα και Τσίμο Ναβάρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι υποχρεωμένος να αποδείξει για ακόμα μία φορά την φετινή χρονιά ότι διαθέτει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Θα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει αλλά και του αποκλεισμού του από το κύπελλο και βάλει πλώρη για να κερδίσει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.