Αστέρας Τρίπολης: «Ατρόμητοι» για το restart

Αστέρας Τρίπολης: «Ατρόμητοι» για το restart

Μάρτιος 10, 2016 - 21:28
0 σχόλια

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή (13/03, 15.00) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (10/03) άρχισε με ασκήσεις συντονισμού, ευλυγισίας και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), συνεχίστηκε με ασκήσεις αμυντικής τακτικής σε υποομάδες και ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα. 

Ο Μάκης Χάβος βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι έτσι ώστε ο Αστέρας να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που τόσο πολύ έχει ανάγκη στο Περιστέρι και να συνεχίσει την προσπάθεια του για τα play off.

Στο ιατρικό δελτίο τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Τάσο Τσοκάνη που ακολούθησε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα και έτσι βρίσκεται και στην διάθεση της ομάδας του και στα πλάνα του προπονητή του.

Ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά ενώ το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί την  Παρασκευή (11/3).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.