Αστέρας σαν σήμερα: Η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη (photos)

Αστέρας σαν σήμερα: Η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη (photos)

Ιούλιος 24, 2015 - 17:04
0 σχόλια

Ιστορική ημερομηνία για τον Αστέρα Τρίπολης η 24η Ιουλίου, καθώς το 2014 επικράτησε με 4-2 της Ροβανιέμι, πετυχαίνοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Αστέρας ξεκίνησε ιδανικά και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 12ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουρμπέλη. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σάλγκρεν ανέτρεψε το Mazza και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι , αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον τερματοφύλακα της Ροβανιέμι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο De Blasis κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ των Μακιτέλο στο 53' και Λαχτενμάκι στο 62' , όμως ο Αστέρας ήταν καλύτερος και πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του De Blasis στο 73'. Ο Μπακασέτας στο 82' σφράγισε τη νίκη-πρόκριση, δίνοντας το  έναυσμα για πανηγυρισμούς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Lluy, Goian, Sankare, Παντελιάδης, Usero, Κουρμπέλης (71' Μπακασέτας), Rolle, Mazza (75' Munafo), De Blasis, Barrales (69' Badibanga).

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Σάχλγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντενμακι, Μάγιαβα, Μάκιταλο, Όκονεν, Γκέι, Όταρου (45'+5 Φόρσμαν), Νιάσι (84' Λάχτινεν), Κόκο (71' Εμενίκε Μπάτσου).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.