Αστέρας-Ίντερ Μπακού: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αστέρας-Ίντερ Μπακού: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ιούλιος 27, 2012 - 20:25

Μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα θρίλερ με την Ίντερ Μπακού, μίλησαν στους εκπροσώπους τύπου οι Τάσος Μπακασέτας, Λευτέρης Γιαλούσης και Δημήτρης Κουρμπέλης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους:

 

Μπακασέτας: «Βάλαμε τις γερές βάσεις από το πρώτο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι. Τελικά φύγαμε με το 1-1, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ευτύχησαν να βγάλουν γκολ από στημένο, μετά φτιάξαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Η Ίντερ Μπακού δεν απείλησε. Προσπαθήσαμε περισσότερο, και στο τέλος στα πέναλτι έχουμε πολύ καλούς εκτελεστές. Ο Σάββας βέβαια αστόχησε στο πρώτο. Ο Γιώργος είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, τον πιστεύουμε πολύ και πιστεύω ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης.

Σίγουρα από το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν πάρα πολύ καλοί και παίξαμε έξω τα καταφέραμε και δίκαια βρεθήκαμε σε αυτή την θέση.

Αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένεια μου, στους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ, στην οικογένεια του Αστέρα.»

Γιαλούσης: «Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την πρώτη ευρωπαϊκή μου συμμετοχή σε αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με την επιτυχία και περάσαμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον την επόμενη ομάδα και θα κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Όσο μπορούμε καλύτερα δηλαδή, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για να πάμε για την επόμενη πρόκριση.

Στην συγκεκριμένη στιγμή που δεχόμαστε το γκολ, καταρχάς νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο κομμάτι για εμάς. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο ματς, στην διάρκεια της παράτασης νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Απλά κάναμε φάσεις και δεν ήρθε το γκολ. Τα πέναλτι είναι 50-50, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Ευτυχήσαμε και είχαμε σε καλή ημέρα τον Γιώργο Μπαντή και τον Περόνε στο τελευταίο πέναλτι, που θέλει να έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για να πετύχεις την νίκη.

Είμαι 14 μέρες εδώ πέρα. Θέλω και εγώ τον χρόνο μου να προσαρμοστώ, με την ομάδα αρχίζω σιγά-σιγά και νομίζω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκω τον εαυτό μου.»

Είμαι δεξιοπόδαρος, είμαι δεξί μπακ. Δεν έχω συνηθίσει αριστερό μπακ. Έχω παίξει μία-δύο φορές κατ’ ανάγκη. Νομίζω σαν δεξί μπακ θα αποδώσω καλύτερα. Βέβαια όπου μου πει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όσο μου βγει και ότι μου βγει.

Η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, είμαστε ακόμα στην αρχή και νομίζω ότι μετά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε με την Ίντερ Μπακού, βρίσκουμε τον δρόμο μας και τα πατήματα μας για την συνέχεια.

Αυτή την πρόκριση και την συμμετοχή την αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε αυτούς που με αγαπάνε και σε έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ και αγαπούσα που είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης που έφυγε από την ζωή, και δεν τον ξεχνάει κανένας μας.»

 

Κουρμπέλης: Μια μεγάλη ημέρα για τον Αστέρα και για όλη την περιοχή. Πιστεύω κάναμε περήφανους πολλούς ανθρώπους και γράψαμε ιστορία στην ομάδα και συνεχίζουμε. Δε μπορώ να πω ότι το φοβήθηκα το ματς. Ήταν πιστεύω λίγο τυχεροί με μία ευκαιρία και έκαναν το γκολ σε μία στημένη φάση. Παλέψαμε το παιχνίδι και κάναμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει και πιο γρήγορα το παιχνίδι.

 Στις προπονήσεις δουλεύαμε τα πέναλτι, γιατί όπως είδατε φθάσαμε στα πέναλτι. Εγώ δεν είχα άγχος για τα πέναλτι. Για τα παιδιά ήμουν σίγουρος.

Πιστεύω θα είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα είμαστε πιο έτοιμοι από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγώ έχω στόχο να καθιερωθώ στην ομάδα. Θα δουλέψω όσο πρέπει και μέσα από την δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. »

Ειδήσεις: