«Αστακός» το ΔΑΚ, «κομάντο» ο Αρκαδικός

«Αστακός» το ΔΑΚ, «κομάντο» ο Αρκαδικός

Μάρτιος 02, 2017 - 11:20
0 σχόλια

Ένα από τα πιο δύσκολα και από τα πιο... περίεργα παιχνίδια αυτής της χρονιάς για τον Αρκαδικό είναι αυτό που έρχεται το προσεχές Σάββατο (4/2, 17:00) με τον Αίολο Αστακού στο ΔΑΚ Τρίπολης για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ.

Ο Αίολος Αστακού αποτελεί μια ομάδα που πραγματικά ''δαγκώνει'' έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές νίκες την φετινή σεζόν τόσο εντός όσο και μακριά από το γήπεδο της που την φέρνουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2.

Αυτές οι νίκες αλλά και η γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας που υποδέχεται ο ΣΕΦΑ στην Τρίπολη είναι τέτοια που κάνει το παιχνίδι άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερο και καθιστά την προσοχή και τη συγκέντρωση όλων στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Ο Αρκαδικός την περασμένη αγωνιστική πάλεψε αλλά λύγισε στη δύσκολη έδρα των Μαχητών με την ήττα να του αφήνει στο φινάλε μια γλυκόπικρη γεύση αφού μπορεί να χάθηκε ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα δεν χάθηκε όμως η διαφορά από το πρώτο παιχνίδι που δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου.

Πλέον η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στον πολύ επικίνδυνο αγώνα με τον Αίολο Αστακού στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι που έχει τη μορφή και τον χαρακτήρα ακόμα μιας ''μάχης'' κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τους κυανόλευκους.

Το ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον ΣΕΦΑ δεν είναι άλλο από τη νίκη καθώς πλέον κάθε ροζ φύλλο αγώνα που μπαίνει στο σακούλι έχει τη δική του αξία και φέρνει όλο και πιο κοντά την ομάδα της Τρίπολης στον πρωταρχικό της στόχο.

Όπως έχουμε επισημάνει η Τρίπολη και το ΔΑΚ αναμένεται να αποτελέσουν τον Δούρειο Ίππο της ομάδας για να την οδηγήσουν με ασφάλεια στην επίτευξη όλων αυτών που σχεδιάζει από την αρχή αυτής της άκρως μεταβατικής χρονιάς ο Αρκαδικός.

Ωστόσο ο παράγοντας έδρα δεν είναι μόνο κομμάτι της ομάδας αλλά και του κόσμου με την παρουσία του στο γήπεδο και τον Αρκαδικό να έχει και πάλι στο πλευρό του τους φιλάθλους του έτσι ώστε σε ένα γεμάτο ΔΑΚ να πάρει την ώθηση και την ενέργεια που απαιτείται για μια τόσο απαιτητική αναμέτρηση όπως είναι αυτή που ακολουθεί με τον Αίολο Αστακού.

Ο Αρκαδικός χρειάζεται την νίκη για να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και να βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στο οικοδόμημα της παραμονής που χτίζει σε ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι όπου η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος, και σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία του ΣΕΦΑ, συνεχίζεται με απόλυτη συγκέντρωση και οδεύει προς την τελική της ευθεία, με τον Γιάννη Διαμαντάκο και τους συνεργάτες του να βλέπουν τους παίχτες να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.