Αρκαδικός: Και τώρα... Κόροιβος

Αρκαδικός: Και τώρα... Κόροιβος

Δεκέμβριος 21, 2015 - 10:53
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός κοιτάει μπροστά μετά την ήττα που γνώρισε το περασμένο Σάββατο (19/12) στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και πιο συγκεκριμένα στον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με τον Κόροιβο την προσεχή Τετάρτη (23/12, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να σκεφτεί κάτι λιγότερο η περισσότερο από το παιχνίδι με τον Κόροιβο καθώς ο ΣΕΦΑ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με το παιχνίδι να έχει ρόλο κομβικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ήδη με την επιστροφή του Αρκαδικού στην Τρίπολη η ομάδα κατευθείαν από την Κυριακή (20/12) πάτησαν παρκέ και μπήκαν σε προπονητικούς ρυθμούς ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο το οποίο έχει τις δικές του δυσκολίες και θα χρειαστεί την απαιτούμενη συγκέντρωση όλων έτσι ώστε οι κυανόλευκοι να κλείσουν νικηφόρα το 2015.

Ο Κόροιβος είναι μία σκληρή και ιδιαίτερα αθλητική ομάδα η οποία χρειάζεται τεράστια προσοχή κάτι που γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο με την συγκέντρωση να είναι ένα από τα μεγάλα ζητούμενα τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όσο ασφαλώς και την στιγμή του αγώνα.

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Αρκαδικού στην Basket League η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον τρόπο να αντιδρά μετά από βαριές ήττες και κάτι τέτοιο θα κληθεί να κάνει και σε αυτή την περίπτωση με στόχο ασφαλώς  και πάλι να αποτελειωθεί την έδρα του και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα που τόσο έχει ανάγκη.

Για ακόμα μία φορά η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι παραπάνω από σημαντική έτσι ώστε να βοηθήσει τον Αρκαδικό και να γίνει ο έκτος παίχτης της ομάδας σε αυτήν μεγάλη προσπάθεια των παιχτών του Γιάννη Καστρίτη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.