Αρκαδικός: Ένταση και πάθος πριν τον Λαγκαδά

Αρκαδικός: Ένταση και πάθος πριν τον Λαγκαδά

Φεβρουάριος 24, 2015 - 20:49
0 σχόλια

Η μίνι προετοιμασία του Αρκαδικού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λαγκαδά συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη έβγαλαν πολύ πάθος μέσα στο παρκέ και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε άσκηση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν απαιτητικό και ο κόουτς ζητούσε από τους παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες τους. Συστήματα με κύρια βάση την άμυνα και στο πώς θα αποφευχθούν εύκολα καλάθια είχε το βασικό "μενού" της προπόνησης μιας και το παιχνίδι με τον Λαγκαδά θέλει πολύ προσοχή γιατί πλέον βρισκόμαστε στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Το πόσο πολύ θέλουν την νίκη στον Αρκαδικό φαινόταν ξεκάθαρα στις καλές άμυνες και στις εύστοχες επιθέσεις που έκαναν οι παίκτες στην προπόνηση τις οποίες και πανηγύριζαν.

Πλέον και μετά το ρεπό του Αρκαδικού την προηγούμενη αγωνιστική,  η εβδομάδα που διανύουμε είναι η "τελική ευθεία" πριν το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λαγκαδά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.