Αρκαδικός: Αρχή με Πίνη και Τζάτζα

Αρκαδικός: Αρχή με Πίνη και Τζάτζα

Σεπτέμβριος 18, 2016 - 11:26
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έβγαλε την υποχρέωση του Κυπέλλου Ελλάδος γνωρίζοντας μια φυσιολογική ήττα από τον Αμύντα στο κλειστό γυμναστήριο του Υμμητού με την ομάδα της Τρίπολης να παρατάσσεται με τους εφήβους.

Για τους μικρούς σίγουρα το να φορέσουν το σορτσάκι και την φανέλα της ανδρικής ομάδας είναι μία πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον ωστόσο το μυαλό του Αρκαδικού είναι στον σχεδιασμό της ομάδας με τις εξελίξεις που έρχονται στις επόμενες ώρες να αναμένονται με μορφή χιονοστιβάδας.

Στον πάγκο για την ομάδα της Τρίπολης κάθισαν οι Παναγιώτης Γιωργακόπουλος ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΣΕΦΑ που είδε τα παιδιά του να αγωνίζονται σε αυτόν τον αγώνα κυπέλλου και ο Μπάμπης Αλεξόπουλος.

Παράλληλα με τους νεαρούς παίχτες που στελέχωσαν αυτή την πρώτη δωδεκάδα της σεζόν στο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα αγωνίστηκαν και οι Δημήτρης Πίνης και Γρηγόρης Τζάτζας που αποτελούν και τις δύο πρώτες μεταγραφές της ομάδας με τον ΣΕΦΑ λίγα λεπτά αργότερα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση τους.

Ουσιαστικά οι προσθήκες των Πίνη και Τζάτζα κατά μία έννοια ανοίγουν τον μεταγραφικό χορό με τον Αρκαδικό να βρίσκεται στον σχεδιασμό της νέας ομάδας με στόχο να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Σίγουρα η σεζόν θα είναι μεταβατική όμως η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας αλλά και η τιτάνια προσπάθεια που γίνεται είναι στην λογική ο Αρκαδικός να προσπαθήσει να χτίσει ένα σύνολο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Οι ημέρες που έρχονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι σημαντικές για τον Αρκαδικό με την διοίκηση της ομάδας να δίνει την δική της μάχη με αντίπαλο τον χρόνο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.