Αρκαδικός - Απόλλωνας Πάτρας με την «γλώσσα» των αριθμών

Αρκαδικός - Απόλλωνας Πάτρας με την «γλώσσα» των αριθμών

Νοέμβριος 23, 2017 - 11:14
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης τον Απόλλωνα Πάτρας σε ένα δύσκολο και παράλληλα καθοριστικό αγώνα.

Ο Αρκαδικός του 1-5 θα βρει μπροστά του τον ιδιαίτερα ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Απόλλωνα Πάτρας των 3 συνεχόμενων νικών και του 4-2 που τον φέρνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας.

Οι Αχαιοί στο πρωτάθλημα σε 6 αγωνιστικές μετρούν 4 νίκες (Δούκας εντός, Ηρακλής, εντός, ΑΕΛ εντός, Μαρούσι εκτός) και δύο ήττες (Δόξα Λευκάδας εκτός, Χολαργός εκτός) ενώ έρχονται στην Τρίπολη από νικηφόρο σερί μετρώντας 3 στα 3 στα τελευταία παιχνίδια κάνοντας και την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο Μαρούσι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Στην άμυνα του ο Απόλλωνας Πάτρας έχει δεχθεί συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 70, 1 πόντους ενώ στην επίθεση του σκοράρει κατά μέσο όρο 74, 3 πόντους με τον Αρκαδικό από την άλλη πλευρά να δέχεται ακριβός ίδιους με αυτούς που βάζουν οι Αχαιοί δηλαδή 74, 3 ενώ στην επίθεση του να σκοράρει με 65, 6 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια του.

Άλεξ Άκερ, Κωστής Γόντικας και Γιώργος Τσιάρας αποτελούν τα πρώτα ''βιολιά'' στην επίθεση του Απόλλωνα ενώ τεράστια είναι η συνεισφορά των πολύ έμπειρων Γιώργου Αποστολίδη και Μάριου Ματαλών με τον Δημήτρη Χείλαρη να συμπληρώνει μια ιδιαίτερα δυνατή εξάδα που παίρνει τις περισσότερες μπάλες στα χέρια της.

Όπως δείχνουν οι αριθμοί ο Αρκαδικός θα χρειαστεί να είναι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην βγει ποτέ από το πλάνο του όπως επίσης και ότι οι παίχτες του coach Κουστένη πρέπει να δώσουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και να βρουν σκορ από ακόμα περισσότερους παίχτες στην επίθεση.

Το ρόστερ του Απόλλωνα Πάτρας

Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Γιώργος Αποστολίδης

Άλεξ Άκερ

Περικλής Μπαζίνας

Δημήτρης Χείλαρης

Παναγιώτης Ερμείδης

Γιώργος Τσιάρας

Μάριος Ματαλών

Κωστής Γόντικας

Δημήτρης Κουρέπης

Βασίλης Κιτσούλης

Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος

Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος

Coach: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.