Αρκαδικό ντέρμπι στην Γ' Εθνική

Αρκαδικό ντέρμπι στην Γ' Εθνική

Φεβρουάριος 02, 2018 - 09:42
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός υποδέχεται το Λεωνίδιο στο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (4/2, 15:00) στο Αρκαδικό ντέρμπι του ομίλου.

Οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετική πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα με τον Παναρκαδικό να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και από την άλλη το Λεωνίδιο στην τελευταία με μόλις έναν πόντο στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Νότια Κυνουρία ο Παναρκαδικός είχε φύγει με την νίκη με σκορ 0-3 από το Λεωνίδιο με τα τέρματα του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 6', του Χάρη Νάτση στο 47', Γιώργου Γιουγκούδη στο 84' με το τριφύλλι μάλιστα να παίρνει την πρώτη του νίκη και τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν.

Αυτή την φορά οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού Αρκαδίας θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Τρίπολη και στο γήπεδο του Παναρκαδικού έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Αυτό ίσως να μην είναι το τελευταίο εφετινό παιχνίδι μεταξύ του Παναρκαδικού και του Λεωνιδίου αφού οι δύο ομάδες είναι πιθανόν να βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Οι πράσινοι μετά την άνετη νίκη τους επί του Μαντινειακού έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στον τελικό ενώ και το Λεωνίδιο μετά την νίκη του στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού κρατάει την τύχη του στα χέρια του έχοντας το προβάδισμα για την ρεβάνς στην έδρα του.

Φωρογραφία: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.