Α Αρκαδίας: Η αγωνία στο κόκκινο…

Α Αρκαδίας: Η αγωνία στο κόκκινο…

Απρίλιος 01, 2015 - 12:57
0 σχόλια

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και η μάχη έχει φουντώσει για τα καλά κυρίως για το ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ηρακλή Βερβένων στην Β’ κατηγορία.

Τέσσερις ομάδες (Ορχομενός Λεβιδίου, Κορακοβούνι, Νικηταράς Δολιανών, Παγγορτυνιακός) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και είναι έτοιμες για τον υπερ πάντων αγώνα με στόχο φυσικά να σωθεί η χρονιά.

Πλέον είναι ορατό η υπόθεση παραμονής να κριθεί ακόμα και στις ισοβαθμίες ενώ το ακόμα πιο συναρπαστικό είναι πως ξεκάθαρο προβάδισμα σε τέτοιο ενδεχόμενο δεν έχει κανένας καθώς η μία ομάδα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια της άλλης.

Αναλυτικά οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομάδων που μάχονται για παραμονή στην Α’ Αρκαδίας.

Ορχομενός Λεβιδίου 9η θέση,  21 βαθμούς : Ο Ορχομενός βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του μετά τις πολύτιμες νίκες που πήρε στα τελευταία  παιχνίδια. Η προσεχής αγωνιστική  τον βρίσκει αντιμέτωπο εκτός έδρας στο δύσκολο παιχίδι με τον Πανθυρεατικό όπου θ'έλει και αυτός με την σειρά του την μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος οι ''πράσινοι'' υποδέχονται στο Λεβίδι τον Παγγορτυνιακό.

Κορακοβούνι 10η, θέση 19 βαθμούς: Στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι το Κορακοβούνι που η πορεία του σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν αρκετά σταθερή. Η ομάδα του Κορακοβουνίου φαινομενικά κρατάει και αυτή την  τύχη στα χέρια της καθώς υποδέχεται την προσεχής  αγωνιστική την Τεγέα ενώ κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Βερβένων.

Νικηταράς Δολιανών 11η θέση,18 βαθμοί: Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Νικηταράς που έκανε εν διαμέτρου αντίθετη   πορεία στο δεύτερο γύρο σε σχέση με όσα πέτυχε στο πρώτο μισό. Πλέον η ομάδα των Δολιανών βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού  και στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές θα ταξιδέψει στο Λεωνίδιο την προσεχής  αγωνιστική για τον αγώνα με την τοπική ομάδα ενώ την τελευταία θα αντιμετωπίσει την Φαλαισία εντός έδρας.

Παγγορτυνιακός 12η θέση, 18 βαθμοί: Στην 12η θέση ισόβαθμος με  τον Νικηταρά βρίσκεται ο Παγγορτυνιακός ο οποίος έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ θετικών  αποτελεσμάτων που του δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την παραμονή του στην κατηγορία. Την προσεχής αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τον Απόλλων Τυρού ενώ και την τελευταία αγωνιστική και πάλι εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει στο Λεβίδι τον Ορχομενό.   

Βαθμολογία

9. Ορχομενός Λεβιδίου 21

10. Κορακοβούνι  19

11. Νικηταράς Δολιανών  18

12. Παγγορτυνιακός  18

13. Ηρακλής Βερβένων 15

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.