Άρης – Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Άρης – Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Ιανουάριος 23, 2016 - 11:35
0 σχόλια

Με το επιβλητικό 90-50 πέρασε ο Άρης από την Τρίπολη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Αρκαδικό που είναι και το μοναδικό στην ιστορία των δύο ομάδων.

Ο Τζαμελ Χάγκινς κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 18 πόντους και 6/6 δίποντα για τους νικητές που πήραν συνολικά 53 πόντους από τους Αμερικανούς τους σε εκείνο το παιχνίδι. Για τον Αρκαδικό ο Τοντ Μπράουν με 16 ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη “Nick Galis Hall” εκεί όπου ο Άρης φέτος σε τρία αγωνιστικά “μέτωπα” έχει 13 νίκες σε 14 αγώνες χάνοντας μόνο στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ από τον Παναθηναϊκό.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΡΗΣ

*Δύο επιθετικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Βασίλη Σίμτσακ από τα 300 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Πέντε ριμπάουντ συνολικά χρειάζεται ο Σπύρος Μούρτος για να φτάσει τα 300 στην κατηγορία.

*Με πέντε πόντους ο Τζαμέλ Χάγκινς θα σπάσει το “φράγμα” των 400.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

 *Έπειτα από το νέο ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα, ο Βασίλης Καββαδάς μπορεί με 13 πόντους να φτάσει τους 600 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Με 13 πόντους ο Άκης Καλλινικίδης θα φτάσει τους 1.100.

*Στην 39η θέση των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα θα ανέβει ο Χριστόφορος Στεφανίδης, φτάνοντας τα 294 και προσπερνώντας τον Νίκο Αγγελόπουλο.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.