Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζυγού του

Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζυγού του

Μάρτιος 05, 2024 - 12:01
0 σχόλια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του με σίδερο και μετά την έλουσε με χλωρίνη.

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος από το Άργος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του.

Ο άνδρας, αφού άσκησε βία στη 32χρονη με σίδερο ατμού στη συνέχεια την έλουσε με χλωρίνη.

Η γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, από όπου πήρε εξιτήριο μόλις την Παρασκευή, μετά από μία σειρά εξετάσεων, στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 34χρονος, θρασύτατα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

Η αδερφή της 32χρονης περιγράφει έναν κακοποιητικό σύζυγο που χτυπούσε την αδερφή της και την κρατούσε για εβδομάδες φυλακισμένη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

«Αληθεύει η χλωρίνη και μετά την καθάρισε. Μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω με μελανιές. Δύο εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι την είχε και την βάραγε. Δύο βδομάδες τα παιδιά ούτε σχολείο πήγαν. Γυναίκες μιλήστε», ξέσπασε μιλώντας στο LIVE NEWS η αδελφή του θύματος.

O 34χρονος παραδέχεται ότι την μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, ωστόσο, δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο ίδιος.

«Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη».

Μετά το συμβάν η 32χρονη έφυγε από το Άργος και βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες και να διαβάσετε το άρθρο από το ArgolidaPortal.gr

Φωτογραφία άρθρου: Βασίλης Παπαδόπουλος - Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.