Το ArcadiaPortal.gr στην Ολλανδία με τον Αστέρα!

Το ArcadiaPortal.gr στην Ολλανδία με τον Αστέρα!

Ιούλιος 15, 2015 - 16:36
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του στην Ολλανδία εν όψει της πολύ δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Το ArcadiaPortal.gr ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας και από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην "χώρα της τουλίπας" για να σας μεταφέρει όλα τα νέα  του Αστέρα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με συνεντεύξεις και όχι μόνο.

Η αγαπημένη σας διαδικτυακή συνήθεια δεν θα είχε καταφέρει να βρεθεί στην προετοιμασία του Αστέρα αν δεν υπήρχαν και οι χορηγοί μας που βοήθησαν στο να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας και να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα.

 

Ευχαριστούμε λοιπόν τους χορηγούς μας, Ψητοπωλείο ο Θόδωρος, το Φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρόοδος, το Μεζεδοπωλείο Σεντουκάκι, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και αθλητικές εγκαταστάσεις FC Tripolis Soccer Academy και το DESEO Night Facilities που βοήθησαν στο να βρεθούμε στην Ολλανδία παρέα με τον Αστέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.