Άραβες στην Τρίπολη!

Άραβες στην Τρίπολη!

Απρίλιος 18, 2012 - 21:02
15 σχόλια

Μπορεί να μην έχουμε πλέον απόκριες, αυτή η λεπτομέρεια όμως δεν εμπόδισε δύο φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης να πικάρουν τον Παναθηναϊκό! Τι έκαναν; Ντύθηκαν Άραβες!

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν με κελεμπίες και πούρα κάνοντας χιούμορ για όσα έχουν ακουστεί για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και το αραβικό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Πανό στην Τρίπολη κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη

 

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με πανό και συνθήματα ζήτησαν την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

πηγή: sportsdog.gr, prasinanea.gr

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

πάλιωσε το αστείο ρε ζώα..κανείς έτσι κι αλλιώς σοβαρός παναθηναικός δεν τα πίστευε αυτά..ασχοληθείτε με το τρισάθλιο σωματείο σας που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο στην ελλάδα.πάρτε και μαθήματα ήθους απ το βαγγέλα.ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Έτσι έρχεται ο Τσάκας!!!!!!!!!!!!!!!!

<p> ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.*** ΚΑΙ **** ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΛΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ TIGERS ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?</p>

καλα μιλαμε επεσε πολυ γελιο. εκει καταντησε ο βαζελος !!! γεια σου μεγαλε τσακα που σε προσκηναγαν ολοι οι βαζελοι .

Καθόλου αστείο, το αντίθετο μάλιστα!! Κοιτάξτε γύρω σας να δείτε σε τι χώρα ζούμε και αν θα μείνουμε όλοι μπατιράκια μια μέρα!! Κατα την γνώμη μου έπρεπε να χειροκροτηθούν οι παίχτες κάθε ομάδας που αποδεικνύουν οτι δεν είναι μισθοφόροι!! Όσο για τους δυο κύριους που έβγαλαν και φωτογραφίες...αν νομίζουν οτι γνωρίζουν απο ποδόσφαιρο και κοροϊδεύουν σωματεία σαν τον Παναθηναϊκό...το ευρωπαϊκό δεν τους αξίζει...και πολλές άλλες ελληνικές πρωτιές!!! Επαναλαμβάνω...καθόλου αστείο!!

Αναδείξατε ακόμη δύο γελοίες προσωπικότητες της Τρίπολης με το φωτορεπορταζ σας. Αποκρύψατε όμως την απάντηση στον Καναβέτα που δόθηκε με σύνθημα. Οψόμεθα.

Το αστειο ειναι οτι φαγατε το παραμυθι του Τσακα και τωρα βγαινετε και λετε για κακογουστα αστεια κτλ κτλ...

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ.ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΝΕ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΧ ΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΕΡΣ

αστερα ολε

και ομως φιλε μου τον πιστεψατε τον Τσακα και το μονο που σας ενοιαζε ηταν να φυγει ο Τσιγκερ.Σε συζητηση με φιλους παναθηναικους οταν τους ελεγα "ειναι αμπηστος ο Τσακας?και ποιος ειναι αυτος τελοςπαντων?" ολοι σχεδον ελεγαν το ιδιο,Αν λεει ψεματα δεν θα μπορει να κυκλοφορισει στο δρομο μετα....Ωραια..τωρα δεν μιλαει κανεις.περιμενετε απλα τις εξελιξεις.Και τελος,εννοειται πως ΔΕΝ μου αρεσε αυτο που εγινε με τους αραβες στο γηπεδο γιατι ο ΠΑΟ ειναι μεγαλο σωματειο και ο καθε σοβαρος φιλαθλος το καταλαβαινει αυτο.

Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ 60 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ TIGERS ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 75.150 ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑΝ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΛΗ Η 13 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΣΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 3000 ΛΑΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΑΤΣ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.Ο ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ναι, παιδια η αληθεια ειναι πως ο Παναθηναικος εκανε το διπλο και ετσι εγραψε η ιστορια. Επισης αυτοι οι Παναθηναικοι με το πανο της Τριπολης να μας πουν που ειναι οσυνδεσμος τους να περασουμε για κανα καφε. Πεστε μας που ειναι να ρθουμε για κανα καφεδακι.