Αποθεώθηκαν Μπάκος,Καϋμενάκης ,προπονητής και παίκτες (video)

Αποθεώθηκαν Μπάκος,Καϋμενάκης ,προπονητής και παίκτες (video)

Μάιος 12, 2013 - 03:21
15 σχόλια

Ηθικοί νικητές για την ομάδα που έχουν χτίσει με κόπο και μεράκι είναι στις καρδίες όλων φιλάθλων οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης οι κύριοι Καϋμενάκης και Μπάκος .

Με το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι του Αστέρα αποθέωσαν τους παίκτες σαν νικητές , αλλά όταν τους πλησίασαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας μαζί με τον προπονητή ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα δείχνοντάς τους πως θα είναι δίπλα τους στις χαρές και τις λύπες της αγαπημένης τους ομάδας,,,

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/C1ISgScp9CI


15 Σχόλια

Αυτό που ζήσαμε χτες στο ΟΑΚΑ,με ένα ΑΣΤΕΡΑ να λάμπει,ένα Ολυμπιακό για κλάμματα,μια διαιτησία να μη μας δείχνει το ''τιμολόγιό'' της και τον ΚΟΣΜΟ που ΕΝΩΘΗΚΕ για να στηρίξει τον ΑΣΤΕΡΑ μας είναι απλά......ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ και στοθς παίχτες και στη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ και ΜΠΡΑΒΟ και στον κόσμο,που έδωσαν πραγματικό ΜΑΘΗΜΑ για το πώς είναι να είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ και ΦΙΛΑΘΛΟΣ!!!!!!!!!! ΑΣΤΕΡΑ μαζί σου και τώρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντροπή στους ολυμπιακούς και διπλή ντροπή σε αυτούς με το ερυθροκόκκινο πανό. Αν εχουν φιλότιμο, θα πρέπει να κλείσουν αυτό το πράμα που λέγεται συνδεσμος. Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί.......

Πραγματικά αδικήθηκε ο Αστέρας. οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα με τον ιδρώτα των παικτών και όχι με αποφάσεις διαιτητών ή επιτροπών. Με την ευκαιρία λοιπόν ας γυρίσουμε τον χρόνο τρια χρόνια πίσω, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στα γήπεδα, αλλά μέσω επιτροπών κατάφεραν να ρίξουν στην Β Εθνική τον Ηρακλή. Άυτή λοιπόν την αδικία έχετε ξεχάσει σήμερα, και προσπαθείτε να αγνοήσετε ότι όλα είναι δανεικά. σας εξυπηρέτησαν για να παραμείνετε και τώρα σας ζήτησαν πίσω τα δανεικά. μην παίρνετε λοιπόν τον ρόλο του θύματος κύριε Μποροβήλε και κυρίως μην μιλάτε για ήθος! όλα εδώ πληρώνονται. πριν τρία χρόνια κλαίγαμε εμείς, τώρα είναι σειρά σας να κλάψετε εσείς...

Oταν τρως 5 απ'τους δανεικούς του γαύρου στον Αρη, δε θα φας και 3 απ'τον γαύρο;

Ποιά αδικία ρε βλάχο κωνσταντίνε παπα; Εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί και έπεσε η γριά. Όταν δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να κάνεις τουμπεκί.

Φίλε Κώστα, μπορούσες να δώσεις αλλά παραδείγματα για να πεις αυτό που θέλεις, αλλά αυτή την καραμέλα με τον Ηρακλή παράτα την. Τον Ηρακλή τον "έριξαν" όπως λες γιατί, ο Πρόεδρος του πλαστογράφησε φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ για να μπορέσει η ομάδα του να κάνει μεταγραφές και επομένως να αποκτήσει πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν τον ίδιο στόχο με αυτήν, μέσα στις οποίες και ο Αστέρας. Επομένως αυτό που είχε κερδίσει μέσα στο γήπεδο, όπως λέτε όλοι εσείς οι "υπερασπιστές" του Ηρακλή, το είχε κερδίσει με παράνομες και κυρίως αθέμιτες ενέργειες εισιτήρια βάρος των ανταγωνιστών του. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει. Να μείνει ο Ηρακλής στη super league και να καρπώνεται τα λεφτά χωρίς να πληρώνει παίκτες και κράτος και τα λοιπά κορόιδα, δηλαδή ο Αστέρας, να πληρώνουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και να παίζουν Β Εθνική. Δεν σε ξέρω, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω αν θα σου άρεσε κατι αντίστοιχο στη δουλειά σου.

"Εις βάρος" ήθελα να γράψω και όχι "εισιτήρια"

Μπορεί να μην μας άφησαν να πάρουμε το κύπελλο όμως η γιορτή για να ευχαριστηθούν και οι παίκτες που τόσα έδωσαν, οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν και υποστήριξαν με θέρμη και αξιοπρέπεια και ο προπονητής καθώς και η ηγεσία της ομάδας πρέπει να γίνει, να δουν όλοι ότι οι Αρκάδες έχουν ψυχή και δεν το βάζουν κάτω!!

@ Teras Mono Τον Ηρακλή τον έριξε η πατέντα του Γορτύνιου αθλητικού δικαστή Χαρ. Κλουκίνα, να τον τοποθετήσει τελευταίο στη βαθμολογία, ανεβάζοντας ένα σκαλί παραπάνω την ομάδα σας. Ο κανονισμός δεν το έγραφε πουθενά. Μπορούσε να τον ρίξει απευθείας στη Β' αλλά τότε θα έπεφταν και 3 τελευταίοι, δηλ. και η ομάδα σας.

ενα μεγαλο μπραβο στον προεδρο του αστερα τους τα ειπε στα ισια.αλητεια.μπακο προχωρα ο κοσμος του αστερα ειναι μαζι σου πιο πορωμενοι απο ποτε μετα το χθεσινο.

Αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα. Ο Ηρακλής θα έπεφτε έτσι και αλλιώς. Το αν έπρεπε να μείνει ο Αστέρας στην Α' ή άλλη ομάδα είναι άλλη ιστορία. Πάντως δεν γινόταν να μείνει ο Ηρακλής. Είτε ως τελευταίος στην βαθμολογία, είτε απευθείας στην Β΄ ο Ηρακλής ήταν για να πέσει. Ο Ηρακλής δεν έπεσε γιατί έμεινε ο Αστέρας λοιπόν. Έπεσε γιατί πλαστογράφησε και έκανε παράνομα μεταγραφές που αλλοίωσαν το πρωτάθλημα. Ηθικά ήταν το σωστό αυτό που έγινε. Δεν είναι δυνατόν να τερματίζει πάνω από τον Αστέρα ομάδα που έχει ενισχυθεί με παράνομο τρόπο στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός. Δεν έχω τίποτα με τον Ηρακλή, ούτε και με τους οπαδούς του. Η διοίκηση του Ηρακλή με τις ενέργειες της, τον καταδίκασε. Μια χαρά ομάδα είναι ο Ηρακλής και μακάρι να ανέβει πάλι στην Α΄.

Ο Αστέρας ήταν πέμπτος από το τέλος και όχι στην τελευταία τριάδα τότε.

@ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ Κυρ, 12 Μάιος 2013 - 13:55 Δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα ή τα παραθέτετε όπως σας συμφέρει! Ποιοι "κατάφεραν" να ρίξουν τον Ηρακλή στη Β' Εθνική, κύριέ μου; Είστε σοβαρός; Οι ίδιοι οι παράγοντές του τον έριξαν! Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Ηρακλής είχε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, οπότε οι μεταγραφές του (Ζέρκα Μονσέφ, Νόρμπερτ Βιτκόφσκι, Ζοέλ Επαλέ, Σάνι Κεϊτά, Σεμπάστιαν Ρόμπλες, Νουάτ Μαχόπ) ήταν ως μη γενόμενες και είχε ζητηθεί η ανάκληση των δελτίων τους από την Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ...Για να μην υπολογίσουμε ότι απαγορεύεται από τον ΚΑΠ η προσφυγή ομάδας στα πολιτικά δικαστήρια, στα οποία είχε προσφύγει ο Ηρακλής! Η φράση "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί σας λέει κάτι; Ο Αστέρας ήταν και συνεχίζει να είναι από τις ελάχιστες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που είναι νοικοκυρεμένη στα οικονομικά της (όλοι οι παίκτες πληρώνονται και πριν τον προβλεπόμενο χρόνο), στα διοικητικά της, σε θέματα εγκαταστάσεων, αδειοδοτήσεων, μεταγραφών και δημοσίων σχέσεων και σε πολλούς άλλους ακόμα τομείς (δεν το λέω μόνο εγώ, όλοι όσοι ασχολούνται ουσιαστικά με το άθλημα το βλέπουν), καταστάσεις τις οποίες εσείς τις βλέπετε (και θα εξακολουθήσετε να τις βλέπετε) με το κυάλι, αγαπητέ... Επειδή λοιπόν, έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με μπ0URd3LA, δεν θα σχοληθούμε ούτε και με το δικό σας και σας αφήνουμε στη μιζέρια και τον ωχαδερφισμό σας...Και κάτι ακόμα: Μπορεί εμείς να κλαίμε που "κάποιοι" μας στέρησαν το κύπελλο με το έτσι θέλω, κλαίμε όμως από τη 2η θέση της ΜΕΓΑΛΗΣ κατηγορίας ως φιναλιστ του κυπέλλου Ελλάδας και ως ομάδα που, ανεξαρτήτως κατάταξης σtα play-offs, συμετέχει για 2η χρονιά στο Europa League...Κι όσο για το κύπελλο, θα υπάρξουν πολλές-πολλές άλλες ευκαιρίες, μην ανησυχείτε... Καληνύχτα σας, εκεί εκεί στη Β' Εθνική...