Αποθέωση Κώτσιρα στο ντεμπούτο του στην Τρίπολη

Αποθέωση Κώτσιρα στο ντεμπούτο του στην Τρίπολη

Αύγουστος 08, 2016 - 17:14
0 σχόλια

Ο Αστέρας  Τρίπολης έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής στα αποκαλυπτήρια του μπροστά στο κοινό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0 στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Αυτό το Αυγουστιάτικο απόγευμα της Κυριακής 7 Αυγούστου είναι σίγουρα ξεχωριστό και ιδιαίτερο για τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Τρίπολης φορώντας την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο Αρκάς άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72ο λεπτό στην θέση του Πάμπλο Μάσα γνωρίζοντας την αποθέωση και ένα ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα με τους φιλάθλους του Αστέρα να τον καλοσωρίζουν με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο στην νέα του ομάδα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας από την στιγμή που πάτησε το χορτάρι και σε κάθε του επαφή με την μπάλα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης που βρέθηκαν στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ να προσπαθούν με τον τρόπο τους να του δώσουν αυτοπεποίθηση και ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία.

Είναι βέβαιο πως ο Γιάννης Κώτσιρας είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κιτρινομπλέ εξέδρας με τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης και ευρύτερα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου να βλέπουν στο πρόσωπο του τον δικό τους μικρό ποδοσφαιρικό ‘’ήρωα’’ που κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως πέραν του Γιάννη Κώτσιρα την αποθέωση γνώρισαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας με τα φώτα όπως είναι λογικό να πέφτουν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ το θερμό χειροκρότημα και τις επεφημίες από τους φιλάθλους εισέπραξε και ο Λουίς Κάρλος Φαρίνια ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το φιλικό και στο ημίχρονο του αγώνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Αστέρα. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.