Αποτελέσματα του 4ου αγώνα για το 3o Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2017

Αποτελέσματα του 4ου αγώνα για το 3o Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2017

Οκτώβριος 31, 2017 - 14:23
0 σχόλια

Ο αγώνας έγινε στο Μονοπάτι Αγίων Θεοδώρων a.k.a. Holy Trail

Ο 4ος και τελικός αγώνας του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων. Παρά τη βροχόπτωση της προηγούμενης ημέρας, το μονοπάτι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα όλοι οι αναβάτες να πάρουν χρόνο τόσο στα προκριματικά χρονομετρημένα, όσο και στον τελικό.

Ο συναγωνισμός ήταν ακόμα πιο δυνατός μετά τους τρεις προηγούμενους αγώνες και η βαθμολογία είχε μεγάλο ενδιαφέρον και φυσικά το θέαμα ήταν ασύλληπτο.

Οι συμμετοχές πέρασαν κάθε προσδοκία μας και για μία ακόμα χρονιά, 3η συνεχόμενη, δώσαμε ένα μεγάλο παρών στην συγκεκριμένη διοργάνωση!

Η απονομή του 4ου αγώνα αλλά και του πρωταθλητή σε κάθε κατηγορία, έγινε στον εξωτερικό χώρο των Aγίων Θεοδώρων.

Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε για να περνάμε καλά!!!

Ευχαριστούμε όλους, όσοι έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας αλλά και όλο το πρωτάθλημα, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας, τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του και φυσικά τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Τρίπολη
31 Οκτωβρίου 2017

Διοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία
Arcadia MTB Club

Φωτογραφίες του πρωταθλήματος
The Xtreme Photos -> www.thextremephotos.com

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.