Απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια Ατρόμητος - Αστέρας

Απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια Ατρόμητος - Αστέρας

Μάιος 27, 2015 - 14:30
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει τον τρίτο αγώνα σε επίπεδο play off στο Περιστέρι και αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο εκτός για τον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος.  

Οι δύο προηγούμενες κόντρες των δύο ομάδων για τα play off είχαν αρχίσει από την Τρίπολη και οι "ρεβάνς" ήταν στο Περιστέρι. Αστέρας και Ατρόμητος έχουν συνυπάρξει στην "τετράδα" και τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τα αποτελέσματα να είναι υπέρ της αρκαδικής ομάδας, καθώς μετρά δύο νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια για τα play off είναι 4-4.

Στις 2 Ιουνίου 2013 για την 6η αγωνιστική της σεζόν 2012-13 εκείνο το 0-0 ήταν και το τελευταίο που δεν σημειώθηκε γκολ σε μεταξύ τους αγώνα. Ο Ατρόμητος έχει στηριχθεί στα γκολ του Ναπολεόνι σε αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου έχει σημειώσει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Αστέρας έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με τους Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Σέρνα και Καλαντζή να έχουν βρει δίχτυα κατά του Ατρομήτου.

Στους αγώνες που έχουν δώσει στο Περιστέρι οι δύο ομάδες και για την κανονική περίοδο της Super League υπάρχει απόλυτη ισορροπία, η οποία φυσικά δείχνει την επικράτηση στα σημεία του Αστέρα, ο οποίος έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 9 ματς ως φιλοξενούμενος. Ισορροπία υπάρχει και στα γκολ (10-10) και την αρκαδική ομάδα να παίρνει αυτά τα δέκα γκολ από δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Το αγαπημένο αποτέλεσμα των δύο ομάδων είναι το 0-0, αφού χωρίς γκολ έχουν τελειώσει και οι τρεις ισοπαλίες στο Περιστέρι. Ακολουθεί το 2-0 υπέρ του Αστέρα και το 3-1 υπέρ του Ατρομήτου με δύο εμφανίσεις. Υπάρχουν ακόμη μια νίκη του Αστέρα με 1-0 και μια του Ατρομήτου με 4-3.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.