Απολογείται ο 83χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση 12χρονου στην Καλαμάτα

Απολογείται ο 83χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση 12χρονου στην Καλαμάτα

Ιούνιος 28, 2017 - 11:06
0 σχόλια

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή Καλαμάτας και να δώσει εξηγήσεις, ο 83χρονος που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου για την αποπλάνηση 12χρονου που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή. Στο μεταξύ, πιθανότατα σήμερα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, τα πλήρη στοιχεία του 83χρονου, μετά από έκδοση ειδικής Εισαγγελικής Διάταξης, προκειμένου να διερευνηθεί και η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
 

Απολογείται

Ενώπιον του Ανακριτή Καλαμάτας, αύριο το μεσημέρι ο 83χρονος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολύ σοβαρές καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη. Μετά την απολογία του, Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του ή μη.
 

Ανταλλάγματα

Άλλη μια λεπτομέρεια της τραγικής αυτής υπόθεσης, είναι ότι ο 83χρονος προσπαθούσε να δελεάσει τον ανήλικο με διάφορα ανταλλάγματα, όπως μικροποσά των 5 και 10 ευρώ ή παγωτά - γλυκά, κ.λπ.
Τόσο ο ανήλικος, όσο και ο ίδιος ο 83χρονος έχουν παραδεχθεί, ότι αυτό δε συνέβη, μόνο μια φορά, αλλά αρκετές φορές σε δημόσιο χώρο, ενώ τουλάχιστον μία φορά ο 83χρονος είχε οδηγήσει τον ανήλικο στο σπίτι του.

Επίσης, ακόμα και το απόγευμα το Σαββάτου, ότι επενέβησαν οι αστυνομικοί, μετά την ανώνυμη καταγγελία που έγινε, βρήκαν τον 83χρονο να κρατάει τον 12χρονο από το χέρι και να περπατάνε στην οδό Λακωνικής.

Λίγο νωρίτερα και οι δύο έχουν περιγράψει πως όταν εκείνο το απόγευμα ο 83χρονος είχε αρχίσει να υλοποιεί τις αρρωστημένες του επιθυμίες, νεαρός είδε τι γίνεται και  έβρισε τον ηλικιωμένο, κάτι που προφανώς τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σημείο, παίρνοντας τον 12χρονο από το χέρι.

Το ρεπορτάζ της Της Βίκυς Βετουλάκη στο tharrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.