Αποκριάτικος χορός για τους Αρκάδες του Μόντρεαλ (pics)

Αποκριάτικος χορός για τους Αρκάδες του Μόντρεαλ (pics)

Μάρτιος 12, 2019 - 08:48
0 σχόλια

Αγαπητά μας μέλη,φίλες & φίλοι του Συλλόγου μας καλήμερα σας και καλή σαρακοστή!!

Έγινε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας και γι' ακόμα μια φορά είχε μεγάλη επιτυχία!! Κι' αυτό το χρωστάμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε σε όλες τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία σας και σας ευχαριστούμε πολύ!!

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε και φέτος η κυρία Κωνσταντίνα Πετροπούλου και την ευχαριστούμε πολύ!! Γενική υπεύθυνη της χοροεσπερίδας ήταν – όπως κάθε χρόνο – η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κυρία Μαρία Μιχοπούλου η οποία έδωσε και φέτος τον καλύτερό της εαυτό συντονίζοντας άψογα την όλη εκδήλωση.

Φέτος είχαμε φέρει από την Ελλάδα δυο νέα παιδιά,δυο ανερχόμενα ταλέντα της δημοτικής μουσικής. Τον Γιάννη τον Παυλόπουλο στο τραγούδι και βιολί και τον Θοδωρή Τασούλα στο κλαρίνο, πλαισιωμένους από την τοπική μας ορχήστρα ΔΙΕΣΗ και τον γνωστό στην παροικία μας Μανόλη Ζγουράκη,όπου με τα τραγούδια και τη μουσική τους μας ταξίδεψαν νοερά στα χωριά μας.
Το πρόγραμμα άρχισε με τα θαυμάσια παιδιά του χορευτικού μας όπου για μια ακόμα φορά, υπό την αιγίδα του Κώστα Παναγιωτόπουλου, (επί πολλά χρόνια χοροδιδάσκαλου) μας κατέπληξαν με τις χορευτικές τους φιγούρες και μας έκαναν να νιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι' αυτά!!

Εν συνεχεία πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κύριος Χρήστος Αλεβίζος και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και συνεγχαρει τη νεολαία μας και κυρίως τα χορευτικά μας.

Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους,εκ μέρους του γενικού προξένου της Ελλάδος,η εξ Αρκαδίας καταγόμενη κυρία Χρύσα Αλεξοπούλου. Από τον Δήμο του Μόντρεαλ η κυρία Μαρία Ντερου,από την κυβέρνηση του Καναδά η εξ Αρκαδίας καταγόμενη βουλευτής κυρία Εμμανουέλα Λαμπρόπουλου και ο εκπρόσωπος του Καναδού Πρωθυπουργού κύριος Σάκης Γιάγκος,όπου και μας απεύθυναν ένα χαιρετισμό. Ήταν επίσης παρόν και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ κύριος Γιάννης Θεοδοσόπουλος. Από την Ελληνική κοινότητα Μόντρεαλ ήταν παρόν ο Αντιπρόεδρος κύριος Διονύσης Μαρίνος. Επίσης παρόντες ήταν και η κυρία Αγγελική Ρεβελάκη καθως και ο κύριος Θανάσης Πενταφούντας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!!Αυτά για τώρα φίλες & φίλοι μου,σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ(Μόντρεαλ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.