Αποκλειστικό: Παραδόθηκαν τα μηχανήματα - Θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό

Αποκλειστικό: Παραδόθηκαν τα μηχανήματα - Θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό

Φεβρουάριος 08, 2013 - 15:44
24 σχόλια

Ο κατασχέτης "καλή τη πίστει" παρέδωσε τα μηχανήματα για να μη μείνει κλειστό το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.

Για την 1η Μαρτίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ΕΟΣ Τρίπολης εναντίον της κατάσχεσης μηχανημάτων του ΧΚ.

Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αλλά το δικαστήριο αναβλήθηκε. Παρολαυτά ο κατασχέτης θέλοντας να μη μείνει κλειστό το ΧΚ και αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και την άλλη σαιζόν παραχώρησε τα μηχανήματα και μάλιστα αυτήν την ώρα μεταβαίνει στο βουνό για να τα μεταφέρει και να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό.

Ο μόνος όρος που τέθηκε από τον κατασχέτη -μεσεγγιούχο-ήταν να κρατηθούν σε καλή κατάσταση τα μηχανήματα και να γίνει σωστή χρήση τους, για το λόγο αυτό υπογράφηκε μάλιστα και αντίστοιχο έγγραφο.

Να τονίσουμε πως η κίνηση αυτή του κατασχέτη αναστέλλει την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και αποσοβεί περαιτέρω περιπέτειες τόσο για τον ΕΟΣ Τρίπολης όσο και για Δήμο Τρίπολης.


24 Σχόλια

μπράβο γιώργο

Ο μπερντες μας λοιπει και το στησαμε το θεατρακι. Εεεεερεεεεε γλεντια. Θα φατε, θα πιειτε, και νυστικοι θα κοιμηθουμε. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας. Ενας badavos.

Κυριες/Κυριοι και αγαπητα μου παιδια Ερχεται λοιπον η ιδια η ζωη να με επαληθευσει. Για του λογου το αληθες διαβαστε την αναρτηση που εκανα στις "Παρ, 8 Φεβ 2013 - 11:57" στο θεμα του ΑrcadiaPortal "Αβέβαιη η λειτουργία του Χιονοδρομικού το Σαββατοκύριακο". Λογικα θα αναρωτιεσται, πως μπορει να γνωριζα οτι θα ερθει ο ΓIftor o Μεγας να σωσει το χιονοδρομικο? παραθετω λοιπων διαφορα πιθανα και απιθανα σεναρια. α. ειμαι εγω και ο ΓIftor ο Μεγας και ο badavos και μου αρεσει στον ελευθερω χρονο μου να αυτολυδορουμαι και να μαστιγωνομαι, οχι δεν νομιζω δεν διαθετει ο κυριος τετοια ποιοτικα χαρακτηριστικα. β. ηταν προφανες ή γνωριζα κατα καποιο μυστιριο τροπο οτι ο εν λογο κυριος ειναι σκυλος που γαβγιζει, αρα ελειψη ψυχης δεν δαγκωνει, μπορει. γ. δεν υπηρχε ουσιαστικος λογος για την "κατασχεση" παρα τυπικοι και προκημενου να γελιοποιηθουν οι εν λογο κυριοι (οι κατασχετες - μεσεγγυουχοι) ειπαν να ανατρεψουν το αρνητικο σε βαρος τους κλημα και να εμφανιστουν ως μεγαλοψυχοι μεσιες, και αυτο μπορει και πεζει, αλλα δεν τσιμπαμε απο σωτηρες χωρτασαμε. δ. ειμαι προφητης, μπα συγουρα οχι απλα το μυαλο τους ειναι πολυ απλο και οπως λεει και ο Σερλοκ Χολμς "στοιχειοδες κε. Γουοτσον". Με μαθηματικη ακριβεια λοιπον ηταν γνωστο τι θα γινει. Υ.Γ. Και μιας και εχουμε να κανουμε με ανθρωπους που αλλαζουν ευκολα γνωμη και μπορει να ενοχληθουν απο αυτο το μυνημα και να ξαναλλαξουν γνωμη (για τριτη πια φορα μεσα στην εβδομαδα) και να μην επιτρεψουν τελικα στα μηχανιματα να δουλεψουν, ρωτηστε πριν μεταβητε στο χιονοδρομικο το ΣαβατοΚυριακο. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας. Ενας badavos.

Πιστεύω ότι τελικά επικράτησε η λογική και βρέθηκε λύση. Πάντα όταν υπάρχει καλή θέληση βρίσκεται λύση!! Ο κ. Πετρόπουλος έβαλε τα γυαλιά σε όλους , έχει κατοχυρώσει αυτά που διεκδικεί και μας δείχνει και το ενδιαφέρον του για το βουνό. Παρόλο που τον συκοφαντούν όλοι, αυτός έκλεισε τα μάτια του και τα αυτιά του και δεν συμπεριφέρθηκε εκδικητικά. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι και να εκτιμήσουν την κίνηση του , και ελπίζω να ανοίξει κανονικά το χιονοδρομικό με τις πίστες πατημένες σωστά. Τώρα πλέον δεν υπάρχει κανένας πετρόπουλος , κανένας δολιοφθορέας, δεν θα κατέβουν οι εξωγήινοι , τέλος οι συνωμοσίες..πάρτε κύριοι τα μηχανήματα και λειτουργήστε όπως πρέπει το χιονοδρομικό.!!!!!

Καλο ειναι να μην προκαλείται με τις δηλώσεις σας. Εκτός και αν θέλετε να μείνουν οι 30 οικογένειες στο δρόμο και οι επιχειρήσεις της γύρω περιοχής στον αέρα Γιώργος Πετρόπουλος

Κύριε badave υπάρχει άλλη μια ερμηνεία για εμάς που σας διαβάζουμε.. ότι είστε και εσείς μπλεγμένος μέχρι τον λαιμό και έχετε ενημέρωση που εμείς δεν μπορούμε να έχουμε και έχετε και μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία με πια πλευρά είστε αλλά το ότι λέτε και εσείς αυτά που σας συμφέρουν. Έτσι και αλλιώς οι νοήμονες έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν όλες τις απόψεις και να βγάζουν συμπεράσματα , μην προσπαθείτε να μας κάνετε εσείς να βγάλουμε αυτά που θέλετε!! Καλύτερα να αναλώνατε τις προσπάθειες σας στο να λειτουργήσει το κέντρο και από ότι διαβάζουμε στο ρεπορτάζ κάποιοι το έκαναν τελικά και ανοίγει το κέντρο. Το γεγονός ότι ακόμα και τώρα εμφανίζεστε να προκαλείτε τον κατασχέτη να το κλείσει πάλι δείχνει ότι τελικά σας βολεύει να είναι κλειστό και προφανώς ο άνθρωπος το σκέφτηκε καλά και δεν τσίμπησε. Το μέλλον και μόνο θα δικαιώσει η όχι όλους σας.... Ας έχουμε υπομονή λοιπόν να δούμε τι θα γίνει...

καλο θα είναι να μας δώσει ο admin την ip του badavos και να την δώσουμε στις 30 οικογένειες και τις επιχειρησεις γύρω από το μαιναλο... για να τους εξηγήσει πόσο μπανταβός μπορεί να ειναι;

Για να δούμε τι σχόλιο έκανε ο badavos που μας λέει.... .......................................................... Θα ερθει ο ΓIftor να τα φτιαξει ολα. Εγω εχω μεινει εκπλικτως απο τις προτασεις του και ειμαι μαζι του 100%. Αρα βαξαρεται τα ski σας, το Σαβατο-Κυριακο ολα θα ειναι εν-ταξη. Α, μην το ξεχασω, που να τρεχει ο Δημος τωρα για χιονοστρωτηρες, ασ μυσθωσει αυτον που κατασχεθεικε απο αυτον που το κατεσχεσε. Ειναι και μεγας πιστερ και θα το κανει το βουνο λουλουδι (αμα δεν χαλασει παλι). Να μηνουν και τα λεφτα στον τοπο ρε παιδι μου. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας. Ενας badavos badavos (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 8 Φεβ 2013 - 11:57 ........................................................................ Δηλαδή φίλε μου badave ούτε λίγο ούτε πολύ προβλέπεις ότι υπάρχει κάποιο κόλπο και ο δήμος θα πάει και θα δώσει χρήματα στον κ. Πετρόπουλο που έχει κατασχέσει το ρατράκ και έτσι θα λειτουργήσει το βουνό. Από αυτά που μαθαίνουμε και διαβάζουμε όμως όλα αυτά που έγιναν σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα εσύ πρόβλεψες. Απορώ κιόλας με την λογική σου και το μυαλό σου που ακλομα και την στιγμή που έχεις βγει τελείως λάθος και φαίνεσαι ένας κοινός συκοφάντης , εσύ επιμένεις ότι ήξερες τι θα συμβεί και έχεις πέσει και μέσα κιόλας!! Αλήθεια μπορείς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις πάλι όσα είχες γράψει? Μπορείς να μας πεις μια καλή δικαιολογία που προκαλείς τόσο πολύ και επιμένεις να παραμείνει κλειστό το χιονοδρομικό? Τελικά εσύ ποια ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετείς?? Εμείς βλέπουμε ότι δίνονται τα μηχανήματα με έγγραφα και με διαφάνεια χωρίς να δοθεί ούτε ένα ευρώ και μάλιστα με την κίνηση του κ. Πετρόπουλου ο Δήμος γλυτώνει από ένα πολύ μεγάλο ποσό. Τελικά θα μας εξηγήσεις γιατί κάνεις τα πάντα για να παραμείνει κλειστό το χιονοδρομικό??

Θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέραμε...

Πολύ καλη εξέληξη για το βουνο .Επικράτησε η σύνεση απο την μια πλευρα και δόθηκαν τα μηχανήματασ σε χρήση .Μακαρι να υπάρχει σύνεση απο αυτους που λειτουργόυν τους αναβατήρες γιατι μεχρι σημερα η εικονα λειτουργίας ηταν επιεικώς απαράδεκτη.

τις 30 οικογενειες και την γυρω περιοχη τις σκεφτικε οταν εκανε τα ασφαλιστικα; σιγουρα οχι...απλα τωρα η κατακραυγη προς το προσωπο ηταν πολυ μεγαλη και του γυρισε μπουμερανγ γι αυτο και υποχωρισε ... οι φύλακες πλεον γνωριζουν γιατι γινονται ολα αυτα και σε λιγο ο καθε κατεργαρης θα μπει στη θεση του και ετσι θα σταματησουν και οι διεκδικησεις γιατι ορισμενοι πρεπει να καταλαβουν οτι το βουνο δεν ειναι τσιφλικι κανενος.

Το Πετροπούλειο απέναντι απ'τη στάση του προαστιακού είναι δωρεά του ιδίου δωρητού;

Αλήθεια είναι 30 οικογένειες; Φαβρικα είναι το χιονοδρομικό; Ρε σεις μην λέτε μεγάλα λογία. Κοιτάξτε να λειτουργήσει από απαράδεκτα ,σωστά το ΧΚ και αφήστε την λασπολογία. Μην βγάζετε τα μάτια σας εδώ μέσα ο ένας του άλλου! Τσιφλίκι μου φαίνεται τελικά δικό σας νομίζετε ότι είναι με αυτά που λέτε. Ανήκει σε όλους μας το βουνό! Για την τιμή της κάρτας κανένας σας δεν μιλάει! Άκου 15 ευρώ από 10 ευρώ πέρυσι χωρίς να μπει ούτε ένα πετραδάκι παραπάνω. Αυτό δεν γονατίζει την περιοχή;;;; Εσείς που γράφεται εδώ μέσα πάτε άνετα και δίνετε 15 ευρώ για ένα χιονοδρομικό που έχει χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές; Αλλά ο καθένας την πάρτι του σκέφτεται και δεν μιλάει για τα προβλήματά αυτά! Όλοι μουγκά!!!!!!!!! θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας και ντρέπομαι που είμαι από την ΑΡΚΑΔΙΑ και γιατί εσείς με κάνατε να ντρέπομαι! Ντρέπομαι γιατί εμείς το παίζουμε έξυπνοι και "ρακανιζουμε" με τσαπατσουλιές τα λεφτά των επισκεπτών!!! Ντρέπομαι γιατί ο Δήμος και οι ντόπιοι ξενοδόχοι, ταβερνιάρηδες, καφετέριες και γενικά οι επιχειρηματίες δεν έχουν ασχοληθεί με αυτό το χιονοδρομικό και όταν δεν πάει καλά μόνο τότε θυμούνται να γκρινιάζουν και να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού. Και έχουν αφήσει τον ΕΟΣ να βάζει όποιον θέλουν μέσα! Ο φετινός και ο περσινός διαχειρηστής έχουν ιδέα από χιονοδρομικά; Οι πράξεις τους δείχνουν έλλειψη ακόμα και στα στοιχειώδη θέματα και κανονισμούς λειτουργίας ενός χιονοδρομικού! Ντρέπομαι όταν τα δημοτικά συμβούλια είναι σαν το Muppet Show! Πάτε για οσκαρ υποκρισίας! Στίβος μάχης ποιος θα την πει στον άλλον για να κερδίσει μερικούς ψήφους αντί μέσα από τα έργα τους να τους κερδίσουν. Ντρέπομαι γιατί σας λέω και καλημέρα στο δρόμο γιατί περιμένω κάτι καλύτερο από την στάση μου αλλά θα σας την κόψω και αυτήν! Ένα πρόσφατο θέμα με τον αποχιονισμό θα αναφέρω . Κυριε δημοτικέ σύμβουλέ " Δ.Κ." που είδατε τον τοίχο 4-5 μέτρα από χιόνι πριν δυο εβδομάδες! Τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν το επόμενο πρωί από το ίδιο σημείο δεν τις είδατε; Δεν νιώσατε ντροπή και να βγείτε να ζητήσετε συγνώμη;;; Έχετε θάρρος να έχετε το κεφάλι σας ψηλά ή νομίζετε ότι είμαστε τίποτα μιάσματα και ανθρωπάκια; Ντρέπομαι γιατί τα Καλάβρυτα από ένα χωριό είχαν την μέθοδο, το θάρρος και την όρεξη να φτιάξουν μια κατάσταση που όλοι έχουν όφελος και τώρα είναι κόσμημα. Ποσό δύσκολο είναι να κάνουμε το ίδιο συντοπίτες μου; Αλλά έτσι είμαστε οι Αρκαδες. Υποδεέστεροι και απαίδευτοι και γκρινιάρηδες. Να το βράσω το Αρκαδικό ιδεώδες όταν οι απόγονοι του ιδεώδες αυτού είναι λασπολόγοι, καχύποπτοι, γκρινιάρηδες, οπισθοδρομικοί, μίζεροι και κυριαρχεί στην σκέψη τους η επόμενη λαμογία ,αρπαχτή και το βράδυ μόστρα στον πεζόδρομο! Που είναι μωρέ η παιδεία σας; Η ανιδιοτέλεια σας; Ζητάμε όλοι να υπάρχει διαφάνεια σε όλους τους τομείς και τώρα αμφισβητούμε και τις δικαστικές αποφάσεις ανάλογα το συμφέρον μας;;; Τελικά την βρίσκουμε να λειτουργεί ο νόμος όπως μας συμφέρει. Και μετά μας φταίνε οι κυβερνήσεις , η τρόικα το ΔΝΤ όταν είμαστε ανάξιοι να λειτουργήσουμε σωστά την ίδια μας την περιοχή!!!! Να μαθαίνετε να σέβεστε τις δικαστικές αποφάσεις συμπολίτες μου!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ! ΜΕ ΜΙΣΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Καλησπερα σας, Κυριες & Κυριοι θα προσπαθησω να απαντησω σε οσους εθιξα (παρολο που μπορει ουσιαστικα να θιγωνται απο τις πραξεις τους, θα τους προσφερω αυτη την ικανοποιηση) @Γιωργος Πετροπουλος: μπραβο κε Πετροπουλε που ομηλειται με συνεση, οχι δεν επιθημω να βρεθουν οι 30 οικογενειες στο δρομο και οι γυρο επιχηρησεις στον αερα ουτε ομως νομιμοποιουνται καποιες απο αυτες τις οικογενειες και επιχηρεισεις με αυτο το προσχημα να ζητουν να ψοφισουν οι κατσικες των υπολοιπων οικογενειων και επιχηρησεων, εαν μετα απο ολα αυτα συσπιρωθουν αυτες οι οικογενειες και επιχηρησεις ελπιζω οτι θα δουλεψει το βουνο οπως πρεπει. @Σοφος: παρακαλω κυριε Σοφε ηρεμιστε και ξαναδιαβαστε τι γραφω, δεν αγχομαι και δεν φοβαμαι, απορω με τα συμπερασματα σας ουτε εξυπνα ειναι, ποσο μαλλων σοφα, απορω επισης με την επιλογη του ψευδονυμου ειναι αστοχη. Α επισεις δεν προβοκαρωμε, ματαιοπωνειται. @Anonymous:ειρωνια δεν ειναι να ζητα το ip μου καποιος που δεν εκανε τον κοπο να γραψει εστω ενα ψευδονυμο? και μιας και κοπτεται για τις 30 οικογενειες του προτεινω το Ξανθοπουλος, για τις οικογενειες παρ' ολα αυτα εχω απαντηση με λογικη πιο πανω. @Πετρος: κε. Πετρο δεν ειμαστε φιλοι, δεν πιστευω οτι θα μπορουσαμε να γινουμε και δεν επιθυμω να με αποκαλειται φιλο σας ουτε χαρην λογου. Πρωτον δεν προεβλεψα οτι ο Δημος θα δωσει χρηματα στον κο. Πετροπουλο για να λειτουργησει το χιονοδρομικο, το προτεινα. Δευτερον εχουν απολυτη σχεση με οτι προεβλεψα, Τριτον δεν δικαιολογουμε, δεν απολογουμε, δεν ανοιγω-κλεινω το χοινοδρομικο δεν ειμαι ανονυμος στα blog και στα site οταν το κλεινω και επονυμος οταν το ανοιγω. Τεταρτο, σχετικα με τα συμφεροντα μου, ελα ντε? μηπως δεν εχω συμφερων σαν αλλους και ειμαι σχετικα αντικειμενικος και λεω σχετικα γιατι οσο αφορα το βουνο το βλεπω συναισθηματικα και ρομαντικα οποτε δεν μπορω να ειμαι απολυτος αντικειμενικος? και πεμτο εσυ που καταλαβες οτι θελω να κλεισει το χιονοδρομικο, και αφου υποστιρειζεις τον κο Πετροπουλο γιατι τον εκθετεις και δεν ακολουθεις τη γραμμη του η οποια αν καταλαβα καλα αυτη την περιοδο ειναι να διατηρησει τους τονους χαμηλους, και προκαλεις και παλι μεταφραζοντας με απο το ανορθογραφα ελληνικα μου στα ασσυναρτητα ελληνικα σου? @Ορθογραφια: ζητω ταπεινα συγνωμη, εχεται δικιο ειμαι απελπιστικα ανορθογραφος, και παλι συγνωμη. @ARKETA: καθως πιστευω οτι η σταση σας δεν ειναι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε αλλα με το βουνο και το ευριτερω καλο, συμφωνω με την αποψη σας. Μην οργιζεσται ομως οι καιροι ειναι πονηροι και απαιτουν υπομονη. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας. Ενας badavos.

Ο badavos εχει σχεση με την λειτουργία του χιο/κου?Το υφος δειχνει σαν να ξερει πολλά!Με 2-3 ποστ εχουμε βαλει στοιχημα οτι θα σκιαγραφησουμε ευκολα το προφιλ του και θα ανακαλυψουμε και το πραγματικο του ονομα όπως και αλλων εδω που μιλουν με γριφους.

badavos - δεν τόλμησες καν να απαντήσεις οπότε επανέρχομαι για μια τελευταια φορα μας λες οτι προεβλεψες οσα εγιναν με το παρακατω σχολιο σου... .......................................................... Θα ερθει ο ΓIftor να τα φτιαξει ολα. Εγω εχω μεινει εκπλικτως απο τις προτασεις του και ειμαι μαζι του 100%. Αρα βαξαρεται τα ski σας, το Σαβατο-Κυριακο ολα θα ειναι εν-ταξη. Α, μην το ξεχασω, που να τρεχει ο Δημος τωρα για χιονοστρωτηρες, ασ μυσθωσει αυτον που κατασχεθεικε απο αυτον που το κατεσχεσε. Ειναι και μεγας πιστερ και θα το κανει το βουνο λουλουδι (αμα δεν χαλασει παλι). Να μηνουν και τα λεφτα στον τοπο ρε παιδι μου. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας. Ενας badavos badavos (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 8 Φεβ 2013 - 11:57 ............................................................... Και σου ξαναλεω οτι αυτα που εγραψες απέχουν παρα πολύ απο οσα εγιναν, και επισης εκ του αποτελεσματος ειναι συκοφαντιες. Μιλας για ανωνυμιες εσυ , λες και εσυ γραφεις επωνυμα, εχεις ξεφυγει π λεει και η τασουλα!!! Σιγουρα δεν με θελεις για φιλο σου γιατι αυτα που λεω ενοχλουν , δεν ειμαι ατομο εγω για κλικες και ομαδουλες οπως εσυ. Θα μου επιτρεψεις να εφαρμοσω μια πολυ σοφη κουβεντα που ελεγε ενας γεροντας και δεν θα σου απαντησω ξανα.. ¨Μην διαφωνεις ποτε δημοσια με εναν ηλιθιο..ο κοσμος δεν θα καταλαβει την διαφορα!!

Ο ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε πίσω και αυτό το ξέρουν όλοι και το συνεχίζουν. Ο τόπος μας έχει πολλές ομορφιές που θα έπρεπε να τις αξιοποιήσουμε και να υπάρχουν θέσεις εργασίας για όλους . Όλοι έχουμε ταξιδέψει σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας , πιθανόν δεν σκεφτήκαμε μια φορά τι κάνει ο κάθε τόπος και έχει τόση διαφήμισή. Το ατομικό συμφέρον πάνω απο όλα . Αυτό το ξέρουν κάλα όλοι οι τοπικοί άρχοντες ... με τις τόσες ιδέες και αρμοδιότητες. Κρίμα ...

@Anonymous Σάβ, 9 Φεβ 2013 - 9:19: δυστυχος θα συμφωνησω μαζι σου. @Anonymous Σάβ, 9 Φεβ 2013 - 0:27: ο badavos εχει αυτια και ακουει και η πολη ως αλλο μεληση βουιζει, ειναι σαφες φανταζομαι οτι δεν εχω παρει μια απο τις δυο θεσεις αλλα ρωτω και στοχευω οπου χρειαζονται απαντησεις (ετσι πιστευω τουλαχιστων με τη δικη μου λογικη και σκεψη). Ως προς την ανωνυμια μια μου, πορευομαι οπως η πλιοψηφια του site ανωνυμα. @Πέτρος Σάβ, 9 Φεβ 2013 - 3:55: Σχετικα με την ανωνυμια αναφερομαι σε συγκεκριμενο ποστ. Εφοσων γνωριζεις πως εχουν τα πραγματα γιατι δεν το λες και σε εμας και αν κανω λαθος σου υποσχομαι οτι θα ζητησω ταπεινα συγνωμη. Επισεις αναφωρικα με την βολικη σου συνηθια του κοψε ραψε εχω κανει σχολια στο παρελθον, δεν οδηγει πουθενα. Τελος αναφορικα με την υλιθιοτητα μου σου απαντω και εγω με μια μαντιναδα "με τους μικρους ημουν μικρος, με τσα αντρες αντριομενος, με τους παραπονιαριδες πιο παραπονεμενως", για να καταλαβεις απαντω στον καθενα οπως του αρμοζει. Και δυστιχος επιδη πιστευω οτι σε ολους πρεπει να απαντας ακομα και σε υλιθιους θα συνεχισω να σου απαντω παρολλο που αυτο που λεει ο φιλος σου ειναι σωστο. Μετα τιμης Ενας απο ολους εσας Ενας badavos

Οκ badavos καταλάβαμε πάρα πολλά όλη η πόλη πλέον . Οτι είσαι διπροσωπος και ενώ στην αρχή ήταν ολα κόκκινα μετα τα βαφτισαμε μαύρα. Αλήθεια ολα αυτα γιατι δεν μας τα λες και επώνυμα;

Όλοι γράφεται για μια αλήθεια μια κάποια αλήθεια που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας. Η αλήθεια δυστυχώς είναι κάτι πολύ δύσκολο να χωνέψει κάποιος. Ο καθένας από εσάς εθελοτυφλεί για το τη είναι πραγματικά καλό και τι είναι σπουδαίο να γενεί, σε οτιδήποτε αφορά το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ, όπως και για οτιδήποτε αφορά τη ΜΙΚΡΗ Τρίπολη και τη ΜΙΚΡΗ Αρκαδία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς να κοινωνούμε σε/με αυτή. Ας βάλουμε τα πράγματα κάτω: α) Ο οποιοσδήποτε κατά το arcadiaportal έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. (Βεβαίως το arcadiaportal όπως μπορεί να παρατηρήσει, σε όλα τα δημοσιεύματα έχει τη δική του στρατηγική και τους δικούς του λόγους) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ *** ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ :(. Κατ' επέκταση αυτό σημαίνει ότι εμείς οι αναγνώστες του πρέπει να πάρουμε μια θέσει σε μια εκ προοιμίων συγκεκριμένη "δημοσιογραφική" ΟΔΗΓΙΑ. β) Όλοι έχουμε τα δικά μας συμφέροντα (μετά λόγου γνώσεως) και την δικιά μας "ΑΓΑΠΗ" για το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ και για τον ΕΟΣ και για το Δήμο Τρίπολης. Το θέμα είναι στην "ΑΓΑΠΗ" η Ελλάδα μας έμαθε να ΜΗΝ είμαστε ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΗΣ. γ) Αφού σας γράφω για αγάπη ας σχολιάσω ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τον πρόλογο του άρθρου και συγκεκριμένα το "καλή τη πίστη"!; Παιχνίδι εντυπώσεων κατ εμέ, μιλώντας για μια υπόθεση που υφίσταται τα τελευταία χρόνια και για μια κίνηση σε βάρος του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ του ΕΟΣ του Δήμου Τρίπολης και κυρίως των Πολιτών, την τελευταία στιγμή!!!. ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ έχει κάποιος μόνο κάνοντας ΔΙΑΛΟΓΟ και όχι με ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Άρα πόσο "καλή τη πίστη" γίνονται κάποια πράγματα; δ) Για να πάμε μπροστά λοιπόν ας ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ οτί τυπάκια σαν τον iftor και όλους αυτούς τους προστάτες του δεν είναι ΜΕΣΣΙΕΣ "καλή τη πίστη", αλλά πρόβλημα για τη διαφήμιση του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. ε) Ας ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ το συμφέρων του badavos και όλων των άλλων που αντίστοιχα απορούν η στενοχωριούνται με τη συγκεκριμένη κατάσταση. στ) Το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ ο ΕΟΣ ο Δήμος Τρίπολης έχει ανάγκει από εμάς τους Πολίτες της Αρκαδίας να τα ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ και να τα βοηθάμε ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ - ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ και όχι όλο αυτό το σκηνικό μια ωραία ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για λίγους "καλή τη πίστη". Ας κάνουμε ΔΙΑΛΟΓΟ λοιπόν!!! Ας ΒΡΟΥΜΕ μια ΛΥΣΗ για το συμφέρον και την "ΑΓΑΠΗ" όλων μας.

H αλήθεια πάντα είναι μία και μοναδική αλλά δυστυχώς όλοι μας βλέπουμε αυτή που μας συμφέρει. Όλοι εμείς που είμαστε έξω από τον χορό και έξω από τα πράγματα, παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τις καταγγελίες να πέφτουν βροχή εκατέρωθεν και πραγματικά απορούμε. Απορούμε γιατί πολλές καταγγελίες είναι επώνυμες και κανείς δεν τις εξετάζει στα σοβαρά. Απορούμε που έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος και τελικά σαν θύμα βλέπουμε τον τόπο μας. Το 95% των πολιτών δεν μπορούν να έχουν παρακολουθήσει όλα τα τεκταινόμενα όπως την Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ , όπως το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και τις δικαστικές διαδικασίες. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από όλους τους αρμόδιους οι οποίοι επώνυμα και υπεύθυνα θα αναδείξουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους. Να δημοσιοποιηθούν επίσης άμεσα και τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης του ΕΟΣ για να μάθουμε όλοι τι ειπώθηκε εκεί μέσα και να έχουμε άποψη. Θέλω να πιστεύω ότι στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα δοθούν απαντήσεις για όλα όσα αφορούν χρηματοδοτήσεις και που πήγε το δημόσιο χρήμα μας. Τέλος από από ότι έμαθα ( αν κάνω λάθος διορθώστε με) αρχές Μαρτίου θα γίνει και το δικαστήριο για το θέμα της κατάσχεσης. Εκεί πιστεύω να ξεκαθαρίσει και το σκοτεινό αυτό σημείο και αν πράγματι ο ιδιώτης είχε δικαίωμα να κάνει κατάσχεση καλώς την έκανε και θα πρέπει να απολογούνται αυτοί που έπρεπε να διασφαλίσουν την λειτουργία του χιονοδρομικού. Αν κακώς έγινε η κατάσχεση τότε να μάθουμε επιτέλους τι παρασκήνιο υπάρχει με πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Για να μην χάσουμε λοιπόν τη έννοια της λέξης αλήθεια και για να μάθουμε όλοι μας πως εννοείτε όλοι σας την αγάπη σας για το βουνό , κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να μάθουμε όλοι μας τι πραγματικά γίνετε. Αυτή είναι η δική μου άποψη, ηρεμία, τέλος το παρασκήνιο και να ανοίξουν το στόμα τους και τα χαρτιά τους οι αρμόδιοι φορείς και να πάρουν σαφή θέση!!! Επίσης θέλω να πιστεύω, ότι όποιος είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα κάνει τον κόπο να δώσει απαντήσεις. Σαν τελευταίο σχόλιο, αφήνω τα συγχαρητήρια μου στο ArcadiaPortal , το οποίο είναι το μόνο που έχει καλύψει όλο το θέμα και να εκφράσω την λύπη μου και την μεγάλη μου απορία που όλα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. κυριολεκτικά το έχουν θάψει !!! Και μόνο αυτό, με κάνει να σκέφτομαι ότι τελικά υπάρχουν πολλές σκοτεινές διαδρομές και η πραγματική αλήθεια ενδεχομένως να γεμίσει το γραφείο του εισαγγελέα με πολλά χαρτιά και πολλά ονόματα!!!!

Ειμαστε στα ιχνη του badavos .Απο τα γραφομενα ,πρεπει να παγαινοερχεται στο χιονοδρομικο.Τωρα, ακουει και τα γραφει,βλεπει και γραφει,του τα λενε και τα γραφει?Εχει συμφερον εκει στο χιονοδρομικο,ειναι ασχετος με το ολο εργο ?Θα διξει...