Αποκατάσταση ζημιών στην Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Αποκατάσταση ζημιών στην Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Φεβρουάριος 19, 2012 - 18:33

Δαπάνη για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο χώρο της Επαγγελματικής Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα μετά την πρόσφατη κλοπή καθώς και για την προστασία της σε μελλοντικές αντίστοιχες ενέργειες θα εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν ακόμα τρία θέματα, εκ των οποίων το ένα αφορά στην έγκριση δαπανών για την κάλυψη των αναγκών που δημιουργήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που έπληξαν και το δήμο Γορτυνίας. Τα θέματα αναλυτικά είναι:
1.Έγκριση   έκτακτης και επείγουσας δαπάνης   για την αποκατάσταση ζημιών   και προστασία   της Επαγγελματικής Σχολής  Αργυροχρυσοχοΐας  Στεμνίτσας.
2. Έγκριση δαπανών εκτάκτων αναγκών λόγω καιρικών συνθηκών. 
3. Περί εξέτασης δικαιολογητικών του αναδόχου του έργου «Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Τ.Δ. Μαγουλιάνων», προϋπολογισμού 26.500,00 €  και χρηματοδότηση από το κληροδότημα Σωτηρόπουλου. 
4. Ορισμός δικηγόρου   για την υπόθεση μεταξύ Δήμου & εναγόντων Σωτηρίου Πλέσσια και Γεωργίου Πλέσσια του Χαραλάμπου που αφορά κυριότητα τμήματος ακινήτου   στην Τοπική Κοινότητα Βυτίνας.
Επίσης να θυμίσουμε ότι την ίδια μέρα στις 2 θα συνεδριάσει  η Οικονομική Επιτροπή εκ νέου με μοναδικό θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του δήμου Γορτυνίας για το 2012, για να την εισηγηθεί στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση από το Σώμα.

Ειδήσεις: