Αποχαιρέτησε τον Άρη η Αποστολοπούλου

Αποχαιρέτησε τον Άρη η Αποστολοπούλου

Ιούλιος 22, 2016 - 19:27
0 σχόλια

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Αποστολοπούλου δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει και την νέα σεζόν στον Άρη Τρίπολης με την ίδια μέσω facebook να αποχαιρετά της συμπαίχτριες, τον προπονητή της αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Μαρία Αποστολοπούλου

Τελευταίες ώρες στην Τρίπολη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα. Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για την πρόκριση και το μετάλλιο που θα δεσπόζει στο νέο μου σπίτι. Ευχαριστώ πολύ κάθε μία συμπαίχτρια από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σας -ακόμα κι αν είχαμε κάποιες διαφωνίες! Coaches σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο και για όσα μου μάθατε και για το χρόνο που αφιερώσατε. συνεχίστε να εμπνέετε τα παιδιά και να έχετε πάντα καταπληκτικές ομάδες!! Και τέλος Πρόεδρε ένα μόνο θα σου πω μακάρι όλοι οι πρόεδροι να ήταν έτσι!!! Σας χαιρετώ όλους κι ελπίζω να ξαναπαίξω σε αυτή την ομάδα!!! Όσο για τη νέα σεζόν εύχομαι μόνο νίκες και θα σας παρακολουθώ!».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.