Από τον Πανθυρεατικό στην Super League 2 και τον Θεσπρωτό του Ρότσα ο Ντερβίσι

Από τον Πανθυρεατικό στην Super League 2 και τον Θεσπρωτό του Ρότσα ο Ντερβίσι

Οκτώβριος 17, 2020 - 20:46
0 σχόλια

Ο Τρύφωνας Ντερβίσι από τον Πανθυρεατικό και την Α' Αρκαδίας θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Θεσπρωτό και την Super League 2 ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο σπουδαίος Αργεντινός Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναλυτικά

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα θέλαμε να  ανακοινώσουμε την μεταγραφή του δικού μας παιδιού του ΤΡΥΦΩΝΑ ΝΤΕΡΒΙΣΙ στην ομάδα του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ όπου θα αγωνίζεται στην SUPER LEAGUE 2 για τη φετινή χρονιά.

Ο Τρύφωνας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου Βόρειας  Κυνουρίας που εντάσσεται στην ηλικία των 6 ετών έως τα 11 του χρόνια. Στη συνέχεια παίζει με την παιδική ομάδα του Πανθυρεατικου το 2014/2015 μέχρι το 2016 όπου παίρνει μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Παίζει με τον Αστέρα πρωταθλήματα super league υποδομών με την Κ-15 Και Κ-17 συμμετέχει με την εθνική νέων  Αλβανίας σε διεθνή τουρνουά και φιλικά παιχνίδια 2019 παίζει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Αργολίδας με την ομάδα του Κιβερίου και με τον Πανθυρεατικο στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η μεταγραφή του Τρύφωνα δεν είναι έκπληξη για εμάς που γνωρίζουμε τις ικανότητες του. Προέρχεται μετά από πολύ δουλειά θυσίες με κύριο στόχο την εξέλιξη του .Αυτό το επόμενο βήμα του δικού μας Τρύφωνα είναι μεγάλη τιμή για εμάς. 

Μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνες γιατί μπορούμε και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και για άλλα παιδιά να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους με τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια που θα  τους παρέχουμε.

Τρύφωνα ζήσε τη διαδρομή, πάλεψε για τα όνειρα σου είμαστε σίγουροι πως θα δικαιώσεις της προσδοκίες όλων μας είσαι έτοιμος για  το μεγάλο άλμα. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την συμβολή του Σπύρου Μπουζιου για την πραγματοποίηση της επαφής και συνεργασίας με την ομάδα του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ.

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Σπύρος  γνωρίζει όσο λίγοι να επιλέγει και να κρίνει αυτούς που έχουν το ......κάτι "παραπάνω" στο   χώρο του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό άλλωστε από φέτος είναι και στο προπονητικό επιτελείο του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ δίπλα στον μεγάλο Χουάν Ραμον Ροτσα. Τρύφωνα γερά σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.