Απεργία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα, 8 στη Θεσσαλονίκη

Απεργία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα, 8 στη Θεσσαλονίκη

Νοέμβριος 10, 2022 - 08:40
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Μαζική ήταν η συμμετοχή στις πορείες που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης, με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών φορέων, ομοσπονδιών, σωματείων και συνδικάτων.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στη συγκέντρωση της Αθήνας συμμετείχαν περίπου 16.000 διαδηλωτές, ενώ κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες ατόμων που αποκόπηκαν από το πλήθος, οι οποίες προέβησαν στη ρίψη μολότοφ και αντικειμένων σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν 11 προσαγωγές, από τις οποίες οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκε αστυνομικός.
Την ίδια ώρα, στη συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές, από τις οποίες οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.