Τατούλης

Απεγκλωβισμός βοσκού σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο Βαλτεσινίκο (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απεγκλωβισμός βοσκού σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο Βαλτεσινίκο (vid)

Ιανουάριος 12, 2019 - 13:40
0 σχόλια

Η κακοκαιρία που συνεχίζεται στην Αρκαδία προκάλεσε πολλά προβλήματα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπισή τους...

Τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους για να καθαρίσουν από τα χιόνια, να διώξουν πεσμένα βράχια και κομμένα δέντρα, ενώ παρεμβαίνουμε και σε περιπτώσεις που δεν είναι αρμοδιότητά μας, όπως ο απεγκλωβισμός του βοσκού σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο Βαλτεσινίκο, η οποία επετεύχθη σήμερα το πρωί, αφού το χιόνι ήταν πάρα πολύ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Επιπλέον το προηγούμενο διάστημα καθαρίσαμε (όσο μας επέτρεψε ο χρόνος, αφού η αρμοδιότητα ήρθε πριν λίγους μήνες στην Περιφέρεια) 50 χιλιόμετρα ρεμάτων στην Αρκαδία καθώς και αρκετές καταβόθρες.

Όσον αφορά το θέμα με τις πλημμύρες στο Ζευγολατιό-Νιχώρι προς ενημέρωση των κατοίκων έχω να πω πως ήδη εκπονείται υδραυλική μελέτη για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Επιπλέον την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα υπάρξει εργολάβος που θα κατασκευάσει έργα στο δρόμο Νιχώρι -Ζευγολατιό (με βελτίωση και του οδοστρώματος) αλλά πρέπει να επισημάνω πως δεν θα μας άφησαν ιδιοκτήτες στα αριστερά του δρόμου να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα τις παρεμβάσεις που θέλαμε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα (οι δηλώσεις έγιναν στην Αρκαδική Τηλεόραση)"

Φωτογραφία αρχείου

Video: 

Εκπόνηση μελέτης για το πρόβλημα των πλημμυρών σε Ζευγολατιό- Νιχώρι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.