Απαξίωση των κατοίκων του Μερκοβουνίου στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Απαξίωση των κατοίκων του Μερκοβουνίου στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Μάιος 25, 2018 - 11:46
0 σχόλια

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγο πριν από τις 22:30 θα γινόταν το μπάχαλο στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 24 Μαΐου.

Ενώ ήδη το Σώμα συνεδρίαζε ήδη 2 ώρες και ενώ τα θέματα συζητούνταν με κάποια ροή, όταν το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει για το 14ο και το 15ο    που αφορούσαν στην ν παραχώρηση χρήσης χώρου στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Μερκοβουνίου στον Προοδευτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μερκοβουνίου  και παραχώρηση χρήσης χώρου στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Μερκοβουνίου στο Υπουργείο Πολιτισμού, ξεκίνησε ένας καβγάς.

Όπως καταλαβαίνετε, τα θέματα ήταν διαδικαστικά και ήδη αμέτρητες φορές το δημοτικού συμβούλιο έχει αποφασίσει ομόφωνα θετικά για τέτοιου είδους ζητήματα.

Τα αίματα άναψαν ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αν. Κακλαμάνος ανέφερε ότι μετά από εντολή που έλαβε τα θέματα θα αποσυρθούν και θα μεταφερθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι την επόμενη εβδομάδα, που θα γίνει ξανά συνεδρίαση, θα συζητηθεί το θέμα πρώτο.

«Δεν είναι του κεφαλιού μου η επιλογή αναβολής του θέματος», είπε ο κ. Κακλαμάνος, τη στιγμή που οι κάτοικοι τού ζητούσαν να πει αν είχε πάρει εντολή να αποσύρει το θέμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνθρωποι που είχαν έρθει από το Μερκοβούνι αγανάκτησαν ζητώντας να ενημερωθούν για τον λόγο που αναβάλλεται ένα θέμα που, όπως υποστήριζαν, υπάρχει ως αίτημα περίπου 2 χρόνια.

Ο κ. Κακλαμάνος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, καθώς ρώτησε του κατοίκους του Μερκοβουνίου αν είχαν έρθει από το μακρινό χωριό Δάρα, και είχαν ταλαιπωρηθεί. Οι κάτοικοι το εξέλαβαν ως ειρωνεία και άρχισε ένας καβγάς με φωνές και χειρονομίες.

Ένας από τους κατοίκους ανέφερε: «Δώσαμε 20.000 τετραγωνικά μέτρα και δεν έχουμε ούτε 3 τετραγωνικά μέτρα κοινοτικό γραφείο!»

Ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Τζιούμης αντέδρασαν με τη στάση του κ. Κακλαμάνου, ζητώντας από τον πρόεδρο να καλέσει τον δήμαρχο που βρισκόταν στην αίθουσα του κάτω ορόφου και παρακολουθούσε μία εκδήλωση και δεν έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση ούτε όταν η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί...

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Απαξίωση των κατοίκων του Μερκοβουνίου στο ΔΣ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.