Απαράδεκτο να ενοχλούνται ασθενείς και συνοδοί από άτομα χωρίς καμιά εξουσιοδότηση

Απαράδεκτο να ενοχλούνται ασθενείς και συνοδοί από άτομα χωρίς καμιά εξουσιοδότηση

Φεβρουάριος 08, 2013 - 19:16
5 σχόλια

Ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας

Χθες 07/02/2013 ενημερωθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νομού  ότι μέλη της Χρυσής Αυγής μπούκαραν  στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης το βράδυ της 6ης προς 07/02/2013. Στόχος τους ο εντοπισμός αλλοδαπών παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων. Θεωρούμε απαράδεκτο να ενοχλούνται οι ασθενείς και οι συνοδοί τους από άτομα χωρίς καμία εξουσιοδότηση.

Καταγγέλλουμε τη διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία συναντήθηκε και έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου μαζί τους. Σε αυτή τη συνέντευξη η Διοικήτρια δήλωσε μάλιστα ότι έχει κοινούς στόχους με τους χρυσαυγίτες και θα έχουν και κοινές δράσεις!!! Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου να μας ενημερώσει σε τι είδους κοινές δράσεις αναφέρεται.
Όσο για το πρόβλημα με τις παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες, δεν λύνεται με το να «εξαφανίσουμε» τις αλλοδαπές. Το πρόβλημα έχει προκύψει από την αδυναμία των ασθενών (λόγω των τραγικών περικοπών των εισοδημάτων τους) να επωμιστούν το κόστος της αποκλειστικής νοσοκόμας και δεν έχει να κάνει με έλληνες ή ξένες εργαζόμενες. Σήμερα το παράνομο κύκλωμα απασχολεί αλλοδαπές, αύριο θα απασχολεί και ελληνίδες. Οι ευθύνες είναι της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ σήμερα, αλλά και των προηγούμενων, που δεν έχουν εντάξει στο δημόσιο σύστημα υγείας τις αποκλειστικές νοσοκόμες. Η υγεία είναι δικαίωμα όλων μας και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κόστος. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία.
Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα θα συνεχίσουν να περιφρουρούν τα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών. Θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τους αντίπαλους της εργατικής τάξης με ταξικά κριτήρια και όχι με βάση το χρώμα και τη χώρα καταγωγής.

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

βρε βρε καλως τα παιδια.που εισασταν εσεις τοσο καιρο;τοσο καιρο υπαρχει το προβλημα τωρα σας επιασε ο πονος;τωρα που πηγαν οι μονοι που απεδειξαν με εργα και οχι με ανακοινωσεις την βοηθεια τους σας πιασε ο πονος;και οσο εαν ηταν παρανομο η οχι μια ματια στον νομο 250 της ποινικης δικονομιας θα σας πεισουνε. δεν ειδα καμια ανακοινωση οταν πριν κανα δυο μηνες το ικα και καλα εκανε πηγε και ελενξε τις νομιμες αποκλειστικες και οχι τις παρανομες δηλωνοντας αναρμοδιο. και στο φιναλε τις αμοιβες των αποκλειστικων τις επιβαλει το ικα(κρατος δηλαδη)και οχι μονες τους

ΜΠΑΒΟ ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΟΥΡΟΥΝΗ.

Οι κυνηγοί της Χρυσής Αυγής έχετε καταντήσει γελοίοι πια. Μόνο και μόνο από την πολεμική που δέχεται η Χρυσή Αυγή σημαίνει ότι ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ αντιμάχεται το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε στην καταστροφή. Γι' αυτό συνεχώς ανεβαίνουν τα ποσοστά της.

ρε λαμόγια πρώτα διώχνετε κόσμο από τον περισσό και τις επιχειρήσεις σας που χτίστηκαν με λεφτά της kgb με εξευτελιστικές διαδικασίες και τώρα το παίζετε αλληλέγγυοι σε αλλοδαπούς?

Ζητώ ο δικτάτορας με το μουστάκι ζητώ η χρυσή αυγή ζητώ η επένδυση ζητώ ο άξονας ο χιτλερ ο κουσολινι ο μιχαλολιακος, ο βιδακης ο κλειδαρας