Α.Ο. Τεγέας - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 5 - 1 (vid)

Α.Ο. Τεγέας - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 5 - 1 (vid)

Ιανουάριος 21, 2017 - 18:22
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με 5-1 του Πανιωνίου Μεγαλόπολης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας.

Έξι γκολ συνολικά,  πολλές ευκαιρίες και εξαιρετικό ρυθμό περιελάμβανε η αναμέτρηση σε ένα χορταστικό παιχνίδι με την ομάδα του Πολ Χατζόπουλου να είναι η νικήτρια, να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχάται και πάλι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Με πολύ επιθετικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση από πλευράς Τεγέας με τον Βλάση στο 25’ να ανοίγει με κοντινό πλασέ το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 42’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δράνια με τον Λάγγα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει 2 τα τέρματα της Τεγέας. Η απάντηση όμως του Πανιωνίου ήταν άμεση με τον Παναγιωτίδη στο 44’ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής να μειώνει παρά την προσπάθεια του Ηλιόπουλο να απομακρύνει με τάκλιν.

Στην επανάληψη η Τεγέα εκμεταλεύτηκε τις στημένες φάσεις που κέρδισε με τον Καραμπέτσο να τις αξιοποιεί και να τις μετατρέπει σε γκολ. Στο 55’ ο Χρήστος Καραμπέτσος έκανε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ το 3-1 και στο 79’ ο ίδιος παίχτης με φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα. Τον επίλογο στην νίκη της Τεγέας έβαλε ο Ζευκιλής με ωραίο δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και συνεργασία κάνοντας στο 87’ το τελικό 5-1.

Α.Ο. Τεγέας (Π. Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς, Μπέικο (Παυλάκος), Λεσάι, Ηλιόπουλος, Βρούβας (Σεφέρης), Λάγκας, Ζευκιλής, Δράνιας, Καραμπέτσος, Βλάσης (Πανόπουλος).

Πανιώνιος Μεγαλόπολης (Π. Καλόμαλος): Μπαλίκος Δ., Μπαλίκος Γ., Ριπάι (Μιχόπουλος), Γαλανόπουλος (Κωστόπουλος), Καρασούλος, Παναγιωτίδης, Μπουζιάνης, Ζέρβας, Μήτσης, Παπαδόπουλος, Αδαμόπουλος (Κλασογιάννης).

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Α.Ο. Τεγέας με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Α.Ο. Τεγέας-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 5-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.