Αντιπλημμυρικά έργα, αδέσποτα και αθλητικοί σύλλογοι στην ατζέντα του Κώστα Τζιούμη

Αντιπλημμυρικά έργα, αδέσποτα και αθλητικοί σύλλογοι στην ατζέντα του Κώστα Τζιούμη

Νοέμβριος 15, 2017 - 20:46
0 σχόλια

Δίπλα στους πληγέντες των πλημμυρών της Μάντρας Αττικής στάθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και, αφορμής δοθείσης και από τα λεγόμενα του κ. Παπαδημητρίου, ανέφερε ότι ο δήμος πρέπει να οργανωθεί για μία επικείμενη θεομηνία.

Πρέπει να γίνει καθαρισμός των φρεατίων και να γίνει μία ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης προκειμένου να τεθούν κάποια ζητήματα όπως το θέμα του Αγίου Νικολάου, καθώς και να συζητηθούν και ποια άλλα τεχνικά έργα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε ο δήμος να είναι προστατευμένος γιατί, όπως διαφαίνεται, τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα από εδώ και πέρα.

Τέλος, ανέφερε να ληφθεί κάποια υποστηρικτική απόφαση για τους πληγέντες της Μάντρας που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.
Το δεύτερο θέμα που έθιξε ο κ. Τζίουμης είχε να κάνει με τα αδέσποτα και με τον χώρο που πληρώνει ο δήμος στη Νεστάνη για να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος.

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, γιατί;» αναρωτήθηκε αφήνοντας σαφείς αιχμές για την καθυστέρηση των εργασιών από πλευράς του δήμου.
Τελευταίο θέμα που ανέπτυξε  ο κ. Τζιούμης είχε να κάνει με τα χρήματα που πληρώνουν οι αθλητικοί σύλλογοι της Τρίπολης, στους χώρους στους οποίους προπονούνται.

Τι θα  γίνει με τους συλλόγους που προπονούνται στο κλειστό του ΔΑΚ  και στου 1ου Γυμνασίου

Στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου ήταν 3 ευρώ την ώρα και έγινε 2 ευρώ η ώρα για τους συλλόγους είπε, προτείνοντας  ο δήμος να μην διαθέσει τόσα χρήματα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά να κρατήσει 1.500 ευρώ προκειμένου στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο και οι σύλλογοι να πληρώνουν 1 ευρώ.

Θα είναι μεγάλη ανακούφιση για τους συλλόγους

Ο δήμαρχος Δ. Παυλής απαντώντας μίλησε για τα ρέματα αναφέροντας ότι έχει γίνει άναρχη δόμηση και έχουν κλείσει τα ρέματα, αναφέροντας ότι σε κάποιες ακραίες καταστάσεις οι προσπάθειες του δήμου ίσως δεν αρκούν.

Για τα αδέσποτα ανέφερε ότι έχει γίνει η μίσθωση, τονίζοντας ότι το θέμα ανήκει στην τεχνική υπηρεσία. «Προχωράμε με δικές μας δυνάμεις, αλλά απαιτούνται πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν νόμιμα. Είναι στο στάδιο των υπηρεσιών του δήμου και σε 15 μέρες αυτή θα έχει ολοκληρωθεί, αν αυτό γίνει πάμε αμέσως για τη δημιουργία του έργου».
Για το 1ο Λύκειο είπε ότι έχει δίκιο για αυτό αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει στο Μυστριώτειο, αλλά βλέπω ότι τα χρήματα που πέφτουν εκεί δεν μένουν για έργα εκεί.

Τα 2 ευρώ είναι πολλά και θα εξετάσουμε το αίτημά σας», είπε κλείνοντας ο δήμαρχος.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.