Aντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Aντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Νοέμβριος 03, 2014 - 10:03
0 σχόλια

H λάθος χρήση των τζακιών και των εστιών θέρμανσης μπορεί να αποβεί μοιραία στους πολίτες

Από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου   επιτρέπεται το άναμμα της φωτιάς στην ύπαιθρο όπως μας ενημέρωσε ο Αρχιπύραρχος Γιόβας Κωνσταντίνος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Πελοποννήσου εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτική προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές.

Πρέπει να λαμβάνονται όλα εκείνα τα μέτρα που προβλέποντας από τις διατάξεις γιατί η φωτιά που θα ανάψει κάποιος μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κάψει ιδιοκτησίες, δάση και κτίσματα.

Και την χειμερινή περίοδο οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για την αντιμετώπιση των άσχημων καιρικών φαινομένων και των πλημμύρων ο περιφερειακός διοικητής τόνισε ότι από πολύ νωρίς έχει εκπονηθεί το σχέδιο αντιμετώπισης πλημμηρικών φαινομένων στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Π.Υ είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σχέδιο σε τυχόν πλημμύρες που μπορεί να υπάρξουν τους επόμενους  μήνες.

Ο κ. Γιόβας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο άναμμα των τζακιών καθώς λάθος χρήση των τζακιών και των εστιών θέρμανσης μπορεί να αποβεί μοιραία στους πολίτες.

Πάντα πρέπει να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να έχουμε έναν ασφαλή χειμώνα, χωρίς ατυχήματα και εγκαύματα καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχουν δείξει ότι άμα υπάρχει αμέλεια μπορεί να προκληθούν σοβαρές καταστροφές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Όλα έτοιμα για την αντιμετώπιση πλημμυρών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.